Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit keurige chalet heeft een mooie ligging op het park met een fijne omheinde tuin. Kunstgras op het gehele terras, lekker onderhoudsvrij en altijd een strak gezicht. De buitenbekleding van het chalet is van kunststof en heeft overal dubbele beglazing. 

Bij dit chalet horen ook nog 2 fietsen, heel leuk om de omgeving te verkennen op de fiets of om even snel boodschappen te doen en weer lekker te genieten op uw eigen terras.

*Het chalet wordt verkocht inclusief het stageld tot 1 oktober 2024

Chalet te koop op standplaats 44

Woonkamer;
Doordat het chalet een puntdak heeft, heeft het een extra hoog plafond wat een ruimtelijk gevoel geeft. Het chalet heeft ook rondom ramen, waardoor er veel daglicht naar binnen komt. Voor de ramen zijn horren geplaatst en voor alle ramen en deuren hangen gordijnen. In de woonkamer staat een 2-zits bank met in de hoek ruimte voor de tv en een eettafel met 3 stoelen. Er hangt een schotel om Nederlandse en Duitse zenders te ontvangen.

Keuken; 
Keukenblok met 4-pits gasstel en spoelbak. De geiser is in 2021 nog vernieuwd. De keuken wordt opgeleverd met koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. 
Er is in het chalet 2x 10 ampère aanwezig. 

Slaapkamer;
De slaapkamer heeft een 2-persoonsbed en een wandkast. 

Badkamer;
Er is een badkamer met douchecabine, wastafel met extra kastruimte.

Toilet:
Apart toilet.

Tuin;
Zeer verzorgde tuin met kunstgras op het gehele terras. Een fijn lounge gedeelte om heerlijk in het zonnetje te genieten van een goed boek, maar ook de mogelijkheid om heerlijk te ontbijten of dineren aan de tuintafel. In de tuin staat ook een ruime schuur, ideaal voor al het tuingereedschap, de fietsen en alle tuinmeubels. 
De tuin is omheind met een houten hekwerk, aangekleed met mooie groene beplanting. Aan de kant van het lounge gedeelte is een hogere schutting geplaatst, voor wat extra privacy. Op verschillende plekken in de tuin hangen mooie lantaarns, waardoor u heerlijk kan genieten van lange avonden en wat natuurlijk een extra mooie sfeer creëert.

Camping Zeezicht

Prachtig gelegen aan de Waddenzee. Het gebied biedt vele mogelijkheden zoals zwemmen, surfen en vissen (zoet- en zoutwater) maar ook een heel mooi gebied voor fietsers, wandelaars en vogelliefhebbers. Op het park zelf is er een speeltuin voor de kinderen en een mooi verwarmd sanitairgebouw.

Park informatie Camping Zeezicht
- seizoenspark 1 april t/m 31 oktober (indicatie stageld € 2.000,- per jaar)
- honden toegestaan
- verhuur mogelijk

Heeft u interesse?
Mail: [email protected]
of Bel: +31 (0) 226-748262

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Aantal kamers 1

Overige

Dubbelglas Ja
Perceel oppervlakte 100
Douchecabine Ja
Geiser eigendom Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit object Luxe
Onderhoud buiten Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Aantal kamers 1

Overige

Dubbelglas Ja
Perceel oppervlakte 100
Douchecabine Ja
Geiser eigendom Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit object Luxe
Onderhoud buiten Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

de stacaravanmakelaar

Aangeboden door:

de stacaravanmakelaar

De nieuwste woningen in Westerland