Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij deze CHARMANTE TUSSENWONING gelegen in het mooie Pauwenkamp. Deze woning biedt een lichte doorzonwoonkamer met open keuken, 4 slaapkamers(!), een badkamer en een heerlijke tuin op het zuidwesten. En met diverse (basis)scholen, speeltuinen en sportverenigingen op korte afstand, is dit de ideale locatie voor gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar gemak en toegankelijkheid. Mis deze kans niet om deze fantastische tussenwoning te ontdekken. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Ligging: De woning is gelegen in een rustige wijk in Maarssenbroek. Op korte afstand treft u diverse (basis)scholen, speeltuinen en sportverenigingen en met enkele fietsminuten bent u bij winkelcentrum Bisonspoor, waar u van al uw dagelijkse boodschappen voorzien kunt worden. Wilt u een dag eropuit om aan het water te liggen? Dan hoeft u niet ver! De Haarrijnse plas ligt op 5 autominuten of 10 fietsminuten afstand.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: Via de fraai aangelegde voortuin komt u in de hal. De hal biedt toegang tot de woonkamer en de 1e verdieping. De hal is voorzien van een toilet met fonteintje en de meterkast.

Woonkamer: Stap binnen en ontdek de perfecte combinatie van gezelligheid en warmte in deze doorzonwoonkamer met open keuken en sfeervolle houtkachel. Laat je omarmen door de warmte van het knisperende vuur terwijl je geniet van het comfort van je eigen huis. De grote raampartijen laten overvloedig natuurlijk licht binnenstromen, waardoor de ruimte een lichte sfeer krijgt en voor het praktische gemak biedt de trapkast voldoende bergruimte om al uw benodigdheden netjes op te bergen.

Keuken: De lichte open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. Of je nu geniet van een gezellig ontbijt aan de eettafel of een diner met familie en vrienden, de keuken biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten; een koelkast, een vaatwasmachine, een combi-oven, een inductiekookplaat met afzuigkap en een dubbele spoelbak met kraan. De keuken is tevens voorzien van veel bergruimte.

Tuin: Buiten kunt u genieten van de zonnige achtertuin op het zuidwesten. Dit is de perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag, om buiten te dineren met vrienden en familie, of gewoon om te genieten van de rust en stilte. De tuin is voorzien van elektrische zonnescherm om uw woning heerlijk koel te houden op een stralende zomerdag. Naast het zonnescherm vind je een overkappinkje voor de houtblokken, waardoor je brandhout altijd binnen handbereik is voor gezellige avonden rond de vuurkorf of de houtkachel in de woonkamer. De tuin biedt tevens een achterom.

Berging: De stenen vrijstaande berging is gelegen in de achtertuin. De berging is voorzien van elektra en biedt extra bergruimte voor eventueel fietsen, tuingereedschap en tuinkussens.

1e verdieping: Bereikbaar via vaste trap.

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en trapopgang naar de 2e verdieping.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een raam met verduisterend rolluik en opbergplanken. Slaapkamer 2: de (master)slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een dubbele raampartij waardoor de kamer wordt voorzien van een prachtige lichtinval. Slaapkamer 3: deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en eveneens voorzien van een dubbele raampartij. Is de badkamer net even bezet en wilt u zich opfrissen, dan kan dat ook in de comfort van uw eigen slaapkamer door de aanwezigheid van de wastafel.

Badkamer: De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, een ligbad, een toilet, een wastafel met wastafelmeubel en lichtspotjes. Laat je omhullen door de verfrissende nevel van de inloopdouche, ontworpen voor het ultieme gemak. Of kies ervoor om te genieten van een rustgevend bad, waar stress en zorgen gemakkelijk van je afglijden.

2e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 4e slaapkamer en is voorzien van de wasmachine- en drogeraansluiting, een Velux dakraam en biedt extra bergruimte. De overloop biedt tevens plaats aan de cv-ketel (Remeha, februari 2024).

Slaapkamers: Slaapkamer 4: de 4e slaapkamer is op dit moment in gebruik als kantoorruimte. De slaapkamer is voorzien van 2 Velux dakramen en biedt eveneens extra bergruimte achter de schotten. Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Ruime tussenwoning in Maarssenbroek. - Sfeervolle houtkachel. - Achtertuin op het zuidwesten. - De woning is bijna geheel voorzien van HR++ beglazing. (m.u.v. de voordeur en kleine ventilatie raampjes) - Schilderwerk buiten is gedaan in 2022/2023. - Verwarming en warm water: cv-ketel (Remeha, februari 2024). - Energielabel: B. - Elektra: 8 groepen en aardlek is aanwezig. - Ideale ligging met alle benodigdheden op fietsafstand. Verkoper vertelt: Na hier bijna 10 jaar gewoond te hebben, hebben wij een prachtige woning aan het water gevonden waar we onze nieuwe herinneringen gaan maken. We hopen dat de nieuwe bewoners net zo gaan genieten van de rust in en om de woning zoals wij de afgelopen jaren gedaan hebben.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 375

Overige

Perceel oppervlakte 127

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 375

Overige

Perceel oppervlakte 127

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen