Laatste nieuws

Ontwerp online uw woning

Huislijn.nl heeft een fantastisch en gratis programma waarmee u eenvoudig uw woning kunt inrichten of ontwerpen; Woningplan.

Woningplan stelt u in staat om online (dus zonder downloaden of installeren) de hele inrichting of verbouwing van uw (toekomstige) huis uit te werken. U kunt experimenteren met vloeren, kleuren, alle soorten meubelen, badkamer- en keukeninrichting, slaapkamerinrichting, verlichting, allerlei soorten accessoires enzovoort.

Veiligheid

Woningplan wordt niet op de computer gedownload of ge�nstalleerd en dus is het gebruik absoluut 100% virusvrij en veilig! U hoeft ook niet in te loggen of u aan te melden voor gebruik van het programma; er worden geen persoonlijke of e-mailgegevens gevraagd, Woningplan is dus ook 100% spamvrij.

Wij wensen u veel plezier met het inrichten of ontwerpen van uw woning. U zult verbaasd staan van de vele mogelijkheden.

Start Woningplan >>>

Zoek huizen in o.a. de plaatsen: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Enschede, huis kopen

 

© Huislijn.nl | Disclaimer Laatste update 05-12-2016

U zoekt een huis? U vindt een huis!