Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wooncentrum “De Ankerhof”
Exclusief voor 55-plussers!

Het wooncentrum bevindt zich in de wijk Lariks. Deze wijk ligt tegen het Lariksbos. Het wooncentrum bestaat uit 40 twee- en 20 driekamerappartementen verdeeld over tien woonlagen die per lift bereikbaar zijn en in het onderbouw bevinden zich 4 drie- en 13 tweekamerappartementen. In de Ankerhof is recreatieruimte ‘de Boeg’ waar activiteiten kunnen worden georganiseerd.

Het gebouw is door middel van een gang verbonden met Interzorg Zorgcentrum De Wijde Blik. Bewoners van de Ankerhof kunnen gebruik maken van de voorzieningen in de Wijde Blik, zoals eten in de eetzaal, biljart en een kapper. Een persoonsalarmering met professionele opvolging kunt u aanvragen bij Interzorg. Daarnaast heeft het gebouw een automatische brandbeveiliging voor zowel de openbare ruimtes als de woningen.

LAY-OUT
Entree / hal, tuingerichte woonkamer, open keuken, twee slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet. De badkamer is te bereiken via zowel de slaapkamer als de hal. Tevens is er een buitenruimte die vanuit de slaapkamer te bereiken is. Het appartement wordt kaal opgeleverd en kan naar eigen smaak worden afgewerkt.

Huur en servicekosten
De huurprijs van het appartement bedraagt ​​€ 650,08 per maand. Dit is exclusief de servicekosten, deze bedragen circa € 34,13 per maand.

ZORG EN GEMAK
De appartementen zijn uitsluitend bedoeld voor 55-plussers. De woning is zo opgebouwd dat deze past in uw huidige levensfase en ook in de toekomst. Zo zijn de appartementen doorgaans gelijkvloers met brede gangen en brede deuropeningen. Ontworpen om optimale bewegingsvrijheid en veiligheid te garanderen, nu en in de toekomst.

De verhuurder Woonzorg Nederland heeft een maatschappelijke doelstelling wat zich vertaalt in mogelijke extra dienstverlening. Heeft u op enig moment behoefte aan bovengenoemde diensten die het dagelijks leven vergemakkelijken, dan kunt u gebruik maken van de zogenaamde zorg- en gemaksdiensten die Woonzorg Nederland biedt. U kunt desgewenst tijdelijk en permanent gebruik maken van dit veelzijdige servicepakket. Wij bieden u de keuze uit een alarmservice, een onderhouds- en klusserservice en zelfs een verhuisservice behoort tot de mogelijkheden.

HUUR ZONDER ZORGEN
Woonzorg Nederland wil producten en diensten aanbieden op het gebied van wonen, zorg en dienstverlening. Vanuit onze maatschappelijke doelstelling ontwikkelen wij woningen die zijn afgestemd op de wensen en leefstijl van huurders, senioren en jongeren met een beperking. Met onze woningen, zorg en service kunnen zij langer zelfstandig blijven wonen. We investeren niet alleen in de woning en de ruimtes in het wooncomplex, maar ook in de leefbaarheid van de omgeving. Als huurder weet je precies waar je aan toe bent.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 3

Overige

Perceel oppervlakte 80
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de van Heuven Goedhartlaan in Assen?

Aangeboden door:

Huurflits.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurflits.nl