Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

******Te huur: 43 nieuw opgeleverde appartementen aan het Koopmansplein, midden in het centrum van Assen******
In het centrum van Assen, gelegen aan het Koopmansplein in Assen is het overdekte winkelcentrum ‘Forum Zuid’ uitgebreid met 3 verdiepingen. Op deze verdiepingen zijn 43 luxe appartementen gerealiseerd in het appartementencomplex Koopmanstaete, welke allen per medio februari/maart te huur zijn.
Deze appartementen variëren in grootte van 43m2 tot 92m2 met allen een balkon of terras. De appartementen beschikken over één of twee slaapkamers, zijn gasloos, zeer goed geïsoleerd en voorzien van een luchtwarmte pomp en vloerverwarming. Ook hebben alle appartementen een eigen plek in de fietsenberging op de begane grond. Kortom, de appartementen zijn erg gevarieerd en gerealiseerd volgens de hedendaagse standaarden.
De kale huurprijzen van de appartementen variëren tussen de 825,- euro en 1300,- euro. De huurprijs is onder andere afhankelijk van de grote, het aantal slaapkamers en de buitenruimte. De huurprijzen van appartementen met 2 slaapkamers zijn vanaf 1200 euro te huur.
- minimale huurperiode 12 maanden
- borg gelijk aan een maand huur
- de appartementen worden kaal opgeleverd
Wilt u graag in aanmerking komen voor een appartement? Dan willen we u vragen om per email te reageren en in deze email aan te geven of je alleen zoekt of als stel, wat je in het dagelijks leven doet en of je huisdieren mee wilt nemen. Graag ook aangeven of u interesse heeft in een appartement met 1 of 2 slaapkamers en voor welk budget u zoekt.
Dit project wordt in samenwerking met Stadeo Vastgoed verhuurd. Wij zullen samen met hen een selectie maken van de geïnteresseerden en aangeven wanneer er mogelijkheid is tot bezichtigen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 1

Woningdetails

Woon oppervlakte 76

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 1

Woningdetails

Woon oppervlakte 76

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl