Maak nu een afspraak voor deze woning
Met een VOG verhoog je de kans op deze huurwoning

Beschrijving

Vrijstaande woning met 3 slaapkamers en Sauna

Deze 5-persoonsvakantiewoning straalt de warmte uit en is voorzien van vele luxe. Vossemeer is een woning op een werkelijk unieke plek in Nederland. Vossemeer is één van de dijkwoningen gelegen in het buurtschap Ketelhaven. Ketelhaven is een buurtschap van de gemeente Dronten en ligt aan het Ketelmeer. Het Ketelmeer ontstond in 1956 toen Oostelijk Flevoland werd drooggemaakt. De dijkwoningen zijn in 1957 gebouwd om de medewerkers van gemaal Colijn een woning te bieden. In één van deze dijkwoningen is het nu goed recreëren in de sfeer van de jaren ’60 waarin gewerkt is om de Flevopolder te maken wat deze nu is en waar alle luxe van nu aanwezig zijn.
Water en polder staan centraal in de inrichting.

Indeling:

De gezellig ingericht woonkamer heeft met zijn invallende licht een uitstraling die rust geeft. In deze ruimte zijn een televisie, stereo cd-speler met radio, tv met dvd-speler en draadloos internet aanwezig.

De keuken aan de achterkant van de woning is van alle gemakken voorzien, waaronder een oven, magnetron, vaatwasser, koelkast en gaskookplaten.

Ook is er een bijkeuken waarin een wasmachine en droger staan. De kelderkast geeft ruimte om etenswaren koel te bewaren en hier is een diepvriesje geplaatst.

De woning beschikt over 3 slaapkamers, een met tweepersoons bed, een met 2 eenpersoons bedden en een kamer met een eenpersoonsbed.

Op de zolder kunt u genieten van een houten sauna compleet met infra rood lampen. De gezellig relaxruimte maakt deze verdieping compleet. De badkamer op de eerste verdieping is ruim en naast een ligbad is er in deze ruimte een douche met sunshower aanwezig.

Huisdieren zijn niet welkom in Vossemeer.

 

Bijzonderheden:

- Per 23-01-2021 beschikbaar

- Gemeubileerd

- 2 maanden borg

Excl. G/W/E

 

123Wonen Flevoland treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar. 

Bij reactie op de woning, hou ook uw spammail in de gatenDetached house with 3 bedrooms and Sauna


This 5-person holiday home radiates warmth and is equipped with many luxuries. Vossemeer is a house in a truly unique place in the Netherlands. Vossemeer is one of the dyke houses located in the hamlet of Ketelhaven. Ketelhaven is a hamlet of the municipality of Dronten and is located on the Ketelmeer. The Ketelmeer was created in 1956 when Eastern Flevoland was drained. The dyke houses were built in 1957 to house the employees of the Colijn pumping station. In one of these dyke houses it is now good to recreate in the atmosphere of the 1960s, in which work was done to make the Flevopolder what it is today and where all the luxuries of today are present.
Water and polder are central to the design.

Layout:

The cosily furnished living room has a calm atmosphere with its incident light. This room has a television, stereo CD player with radio, TV with DVD player and wireless internet.

The kitchen at the back of the house is fully equipped, including an oven, microwave, dishwasher, refrigerator and gas hobs.

There is also a utility room with a washing machine and dryer. The basement cupboard provides space to keep food cool and a freezer has been placed here.

The house has 3 bedrooms, one with a double bed, one with 2 single beds and a room with a single bed.

In the attic you can enjoy a wooden sauna complete with infrared lamps. The cozy relaxation area completes this floor. The bathroom on the first floor is spacious and in addition to a bath there is a shower with sun shower in this room.

Pets are not welcome in Vossemeer.

Particularities:

- Available from 01/23/2021

- Furnished

- 2 months deposit

- Excl. G / W / E

 


123Wonen Flevoland acts as a rental agent for the owner in this living space.

When responding to the property, also keep an eye on your spam mail

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaand
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 0

Overige

Perceel oppervlakte 300
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Vossemeerdijk in Dronten?

Aangeboden door:

123Wonen Flevoland