Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw te huur: Een perfect onderhouden kwadrantwoning (138m2, Energielabel A) op een mooie locatie in de populaire Filmwijk te Almere Stad. Dit met 3 slaapkamers, een luxe living met uitbouw, gerenoveerde badkamer, zonnige tuin en een dakterras met vrij uitzicht!

Condities
- Beschikbaar per half april
- Huurperiode maximaal 24 maanden
- Volledig gemeubileerd
- Huurprijs EUR 2050 excl. gas/water/elektra/internet/tv
- Glazenwasser EUR 15 p.m.
- Waarborgsom 2 months rent
- VBO Screening van toepassing
- Huisdieren niet toegestaan
- Roken in het gehuurde niet toegestaan
- Voorbehoud gunning eigenaar

Kenmerken
- Kwadrantwoning
- 3 slaapkamers
- Energielabel A
- Uitstekend onderhouden
- Grote luxe living met mooie uitbouw
- Fraai aangelegde tuin
- Vrijstaande houten schuur
- Dakterras met vrij uitzicht
- Vrij parkeren in de straat
- Mooie en centrale ligging, 5 minuten fietsen van Almere-Stad
- Met Openbaar Vervoer in 41 min. op Amsterdam Centraal, goede aansluitingen naar o.a. Utrecht, Hilversum, Amsterdam

Layout
Begane grond:
Entree met meterkast en toegangsdeur naar de woonkamer. De living is ruim opgezet, een kwalitatieve afwerking en speelse indeling. Door de ronding en vele raampartijen, is het een sfeervolle living met veel natuurlijke lichtinval. Er is een serre uitgebouwd, waardoor de woonkamer extra veel ruimte heeft en een prachtige plek voor de eetruime. De serre heeft grote raampartijen tot aan het plafond, met shutters en openslaande deuren richting de tuin.
De open keuken is goed onderhouden en heeft door zijn indeling een directe aansluiting met de woonkamer. De keuken is voorzien van een inductie kookplaat met rvs achterplaat, afzuiger, koel/ vries combinatie, magnetron en vaatwasser. Daarnaast is er veel kastruimte en sfeervolle inbouwverlichting. Op de begane grond ligt een hardstenen vloer en deels parket voorzien van vloerverwarming. Vanuit de woonkamer komt je via de deur bij de trapopgang naar de eerste verdieping. Achter deze deur bevindt zich het eerste toilet.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met toegang tot drie (slaap)kamers en de recent hoogwaardig gerenoveerde badkamer. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde, ruim en voorzien van een 2-persoonsbed en kast en 3 raampartijen met shutters. De tweede ruime kamer is ingericht als grote kleedkamer, met inbouwkasten rondom! De derde kamer aan de voorzijde van ook goed formaat, is ingericht als "Home Office". De badkamer is luxe gerenoveerd, betegeld tot aan het plafond, voorzien van een ruime inloop (regen)douche, breed meubel met wastafel, brede spiegel met inbouwverlichting en een tweede zwevend toilet.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping is een vierde ruime slaapkamer met inbouw garderobekast, waar zich ook de wasmachine en droger opstelling bevindt. Vanuit deze kamer is er toegang via openslaande deuren naar het dakterras. Vanaf het dakterras heb je vrij uitzicht en deze is gelegen op zuidwesten, dus volop genieten van de zon!

Tuin:
De tuin is geheel professioneel aangelegd, goed verzorgd en heeft een ruim terras aan de zijkant van de woning (doorlopend naar de voorzijde) met sfeervolle inbouwverlichting. Daarnaast is er een vrijstaande berging, voor bv. de fiets(en).

Locatie:
De woning ligt in de Filmwijk Zuid, een rustige woonwijk niet ver van het Weerwater met strandje, het Lumierepark en het 'rondje weerwater'. Voorzieningen als supermarkt, scholen en bushalte (M5) liggen allemaal dicht bij. Overige voorzieningen vind je in het stadshart met winkels en NS station, goed met de fiets bereikbaar. Met de auto bereik je vlot de snelwegen richting Amsterdam, Lelystad en Utrecht. Daarnaast is het vrij parkeren voor de deur.

Kortom, een super onderhouden en zeer complete gemeubileerde kwadrantwoning in Almere!

Objectieve criteria voor de toewijzing van een huurwoning bij NEWCURB Makelaars zijn:

Volgorde van reactie
Inkomstenbron/soort arbeidsovereenkomst
Hoogte inkomen (minimaal 3x de maandhuur)
Verhuurgeschiedenis
Gezinssamenstelling
Positieve screening
In alle gevallen adviseren wij op basis van objectieve criteria. Het is echter de eigenaar zelf die de woning gunt.

Deze woning wordt aangeboden door NEWCURB Makelaars, specialist in woning verhuur in Almere & de Randstad. Neem voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging contact op met ons kantoor!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 414
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 173
Tuin rondom Ja
Gemeubileerd Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 414
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 173
Tuin rondom Ja
Gemeubileerd Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Newcurb Makelaars

Aangeboden door:

Newcurb Makelaars