Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

123Wonen Dé verhuurmakelaar van Friesland biedt aan:

41 luxueuze levensbestendige 2-kamer zorgappartementen van ca. 57m2  tot 103m2 (eventueel full service)
Kening State te Franeker

ECR Kening State is de 11e locatie van European Care Residences en is gevestigd in wat voorheen het grootste Rijksmonument was van Noord Nederland. Het monumentale gebouw  uit het Zakelijk Expressionisme is geheel gerenoveerd, waarbij is ingespeeld op levensloopbestendig wonen, zonder het karakter ter verliezen. Het pand is omgeven door een 3,5 hectare groot park met monumentale bomen en beschermde waterpartijen.

De naam Kening State verwijst naar de Friese Kaatsers of ‘keningen’ (koningen) uit Franeker.

U kunt op 2 woonlagen kiezen uit één van de 41 luxueuze spiksplinternieuwe tweekamerappartementen van ca. 57 m² tot 103 m² , die van alle gemakken voorzien zijn. U heeft als bewoner een ruim appartement met een (open) keuken, een royale badkamer en apart gasten toilet. In de European Care Residences (ECR) hebben cliënten een zelfstandige woonruimte, met de mogelijkheid hulp en zorg te krijgen, als daar behoefte aan is.

Full Service woont u hier al vanaf 2520 euro bruto, en met alle mogelijke fiscale en financiële voordelen komt u netto een stuk lager uit. Wij rekenen dit graag voor u uit!

Een deel van de service wordt als modules aangeboden, waardoor u de eerste tijd nog zelfstandig kunt wonen en de services stapsgewijs toevoegt.

Verder zijn er 9 zorghotelstudio's voor tijdelijk verblijf na bijvoorbeeld een operatie of voor herstel of vakantie.

ECR Kening State beschikt over een eigen restaurant, waar dagelijks verse driegangenmaaltijden bereid worden door professionele koks. Er is een dagbestedingsruimte, een fysiotherapieruimte en een stilteruimte.

Alle vormen van zorg zijn beschikbaar.  Bewoners hebben de garantie dat er op de locatie altijd voldoende zorgverleners aanwezig zijn. Dit betekent ‘levensbestendig’ wonen. Zij kunnen tot het einde toe in hun appartement blijven wonen en hoeven niet te verhuizen naar een verzorgings- of verpleeghuis als de zorgvraag toeneemt.  Een speerpunt van ECR is dat echtparen samen kunnen blijven tot het einde toe.

Fiscale voordelen: Wonen in een ECR kan een aanzienlijke fiscale aftrekpost betekenen. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw persoonlijke inkomen en kan oplopen tot circa € 700,- per maand.

U kunt hier ook wonen zonder zorgvraag: als er latere zorg nodig is dan woont u alvast in een comfortabele en beschermde omgeving.

Voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden neemt u contact op met:

123Wonen Friesland

Tel: 058-203 77 77
friesland@123wonen.nlKenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 0

Overige

Perceel oppervlakte 0
Aantal slaapkamers 1

123Wonen Friesland

U kunt contact opnemen met 123Wonen Friesland middels het contactformulier
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Kening State in Franeker?