Beschrijving

In een bijzonder ensemble van een Herenhuis met Koetshuis, aangeboden een appartement.
Op loopafstand van Intercity, gelegen tussen twee parken, de IJssel en de Veluwezoom.
VILLA WILHELMINA
Villa Wilhelmina is een monumentale villa die dateert uit 1904. Het is een karakteristiek gebouw in klassieke stijl en zorgvuldig onder architectuur ontworpen. Zij is rijk aan verrassende en sierlijke details. In 2009-2010 heeft het pand een grondige restauratie ondergaan en is heringericht. De begane grond is deels in gebruik door het architectenbureau. De andere helft is een ruim appartement met eigen tuin en entree. Op de eerste verdieping zijn twee appartementen ingericht, evenals op de tweede verdieping. Alle vier de appartementen zijn toegankelijk via de centrale entree aan de
voorzijde van het gebouw. Het pand heeft een ruime tuin met royale afstand tot de buren. Voorin de tuin staat een monumentale eik. Zelfs het gietijzeren hek aan de voorzijde van de tuin staat op de monumentenlijst.
BESCHRIJVING APPARTEMENT
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping aan de linkerzijde en wordt bereikt via de centrale hal. Vanuit de eigen hal met gardarobe stap je de leefkeuken in. Het appartement heeft een plafondhoogte van ruim 3 meter, door de hoge ramen stroomt veel licht binnen waardoor het appartement licht oogt. De witte hoogglans keuken is voorzien van combimagnetron, vaatwasser, 5-pitskookplaat, koelkast, vrieskast en brede afzuigkap. Het grote balkon ligt aan de zonzijde en heeft een letterlijke en visuele verbinding met de keuken door twee glazen schuifdeuren.
De woonkamer met authentiek plafond staat weer in open verbinding met de keuken. De gezamelijke oppervlakte van de leefruimte is ca. 50 vierkante meter. Ook de slaapkamer heeft eenzelfde authentiek plafond en een inloopkast. Er zijn 4 karakteristieke inbouwkasten waardoor er weinig meubels hoeven te worden geplaast. De badruimte is toegankelijk via de slaapkamer en geheel ingericht met modern sanitair van het merk Villeroy & Boch.
Fietsenstalling is aan de achterzijde van het Koetshuis.
Door de gezamenlijke voorzieningen en energie zuinige apparatuur zijn de bijkomende kosten laag.
Het gemiddeld energieverbruik was in 2015 93 euro per maand.
De service kosten bedragen ? 50,- per maand voor o.a. 2x per jaar ramen zemen aan buitenzijde, onderhoud tuin en openbare ruimte, onderhoud brandblussers en cv, gedeeld internet, kabel abonnement 5/100 bij Ziggo (internet) en een glasvezel 100 upload en 100 download abonnement bij Telfort (internet en analoge TV), aansluitingen/internet, kabels en een aansluiting/COAX kabel welke in de meterkast naar wens kan worden ingeplugd.
Geïnteresseerden dienen voorafgaand aan een bezichtiging het inschrijfformulier compleet ingevuld aan te leveren. Deze is te vinden op onze internetsite www.rebogroep.nl.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1904
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1904
Woon oppervlakte 70

Overige

Appartement Ja
Prijs opmerking p/m

Kamers.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande kamer ga je naar Kamers.nl
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hoflaan in Dieren?

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door:
Kamers.nl

Bekijk meer details van deze huurwoning op de website van: Kamers.nl

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door:
Kamers.nl

Bekijk meer details van deze huurwoning op de website van: Kamers.nl