Beschrijving

De Resident Utrechtsestraat 46 Arnhem
Het riante pand aan de Utrechtsestraat 46 te Arnhem waar voorheen de SNS bank gevestigd was, is kort geleden verbouwd tot één van de kwalitatief meest hoogwaardige appartementencomplexen van de Gelderse hoofdstad: De Resident. De 39 luxe huurappartementen, in oppervlakte variërend van 52 tot 65 m², worden gekenmerkt door een ongekend hoog afwerkingsniveau. De oplevering van dit werkelijk unieke vernieuwbouwproject staat gepland voor medio juli.
Super-de-luxe keuken en badkamer
Het gaat om een tweekamer appartementen van 52 m², op de eerste etage. Het appartement beschikt over een bijzonder luxe uitgevoerde keuken die onder andere voorzien is van een 5-pits gasfornuis, koel/vriescombinatie, vaatwasser en combi-oven. De eveneens zeer comfortabele badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator.
Lage energielasten
Het appartement hebben een eigen aansluiting voor gas, water en licht. Huurders zijn vrij om hun eigen energieleverancier en tv/internetprovider te kiezen. De energielasten zijn relatief laag: Het appartement heeft een energie label A.
Gezamenlijk dakterras
Uniek is het gezamenlijke dakterras met glazen dakhuis en fenomenaal uitzicht over de Nederrijn. De ligging van dit bijzondere appartementencomplex is erg gunstig: station Arnhem Centraal en het bruisende stadscentrum met alle belangrijke voorzieningen liggen op loopafstand.
Privé parkeerplaats en overdekte fietsenstalling
Huurders die een privé parkeerplaats willen hebben, kunnen die huren voor € 50,- per maand. Daarnaast beschikt De Resident over een overdekte fietsenstalling. Andere voorzieningen per woning zijn een eigen berging, een washok voor wasmachine en droger, een separaat toilet en een fraai Frans balkon.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 55

Overige

Garage Ja
Appartement Ja
Aantal slaapkamers 1

Kamers.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande kamer ga je naar Kamers.nl
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Utrechtsestraat in Arnhem?

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door: Kamers.nl

Bekijk meer details van deze huurwoning op de website van: Kamers.nl

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door: Kamers.nl

Bekijk meer details van deze huurwoning op de website van: Kamers.nl