Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Open Huis vrijdag vrijdag 8 februari van 15.00 tot 17.00 uur. Je bent van harte welkom!
Kies je tijdsblok
Alleen de nog beschikbare woningen zijn te bezichtigen. We werken – net als de vorige keer – ook nu met vaste bezichtigingstijden per verdieping:
15:00 – 15:30 : tweede verdieping
15:45 – 16:15 : eerste verdieping
16:30 – 17:00 : begane grond
Om praktische redenen kunnen we niet van deze tijdsblokken afwijken. Het is dus belangrijk dat je op tijd bent om de lofts op de verdieping van jouw keuze te kunnen bekijken. Je hoeft je niet vooraf aan te melden.
Te huur, 40 luxe lofts!
Schrijf u snel in op de projectwebsite van avenu1895.
Unieke lofts met karakter.
De voormalige ambachtsschool aan de Boulevard Heuvelink werd gebouwd in 1895. Inmiddels ondergaat het pand van binnen een ware metamorfose, maar heeft het nog steeds markante herkenningspunten die herinneren aan vervlogen tijden. Waar vroeger klaslokalen waren, vind je straks stijlvolle, duurzaam gebouwde lofts die voldoen aan de eisen van deze tijd, maar tegelijkertijd de herinnering aan de school levend houden. Zoals de brede gangen, de markante entree en de glas-in-loodramen. Ook zijn de kenmerkende oude lockers bewaard gebleven, net als de historische vloertegels in onder meer de trapportalen.
De 40 lofts doen modern industrieel aan en variëren in grootte van 50 tot 139 m2 woonoppervlak. Ze zijn verschillend ingedeeld, maar veelal voorzien van grote raampartijen, hoge plafonds en een nis die kan dienen als studiehoek. Het merendeel van de lofts heeft een trap naar een hoger gelegen slaapgedeelte (entresol). Het afwerkingsniveau is hoog. Zo is iedere loft voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur – soms ook met een kookeiland – en een luxe badkamer met praktische inloopdouche.
UNIEK WONINGDOSSIER
Een nieuw item is dat het gehele verhuurtraject (incl. inschrijvingen) digitaal verloopt. Als kandidaat huurder wordt er voor u een uniek woningdossier aangemaakt waarin u gevraagde documenten kunt uploaden, en waarin u de status van uw inschrijving kunt monitoren. Ook houdt uw verhuurmakelaar u op de hoogte van de voortgang. Voor meer informatie aangaande het project alsmede de mogelijkheid tot digitaal inschrijven verwijzen wij u naar de projectwebsite. De link naar de projectwebsite vindt u terug onder de contactgegevens.
SCHRIJF U NU IN!
Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt voor dit unieke plan, registreer u dan geheel vrijblijvend via de projectwebsite en blijf op de hoogte van nieuws- en ontwikkelingen! Voor meer informatie en/of vragen kunt u uiteraard ook contact opnemen met één van de nieuwbouwmakelaars van ACM Vastgoed Management BV te Nijmegen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer \***\***\***\****.
Ter info: graag maken wij u erop attent dat er voor het huren van deze woningen een inkomensnorm geldt. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze projectwebsite.
Bijzonderheid: Huurkorting van 55 euro totdat de parkeerkelder gereed is. (Verwachting 2020 ).
Disclaimer: De informatie in deze aanmelding is met de grootste zorg samengesteld, desondanks kunnen genoemde zaken afwijken van de werkelijkheid. Tevens wijzen wij u erop dat er is gewerkt met impressies. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleent.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 60

Overige

Appartement Ja
Prijs opmerking p/m

Kamers.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande kamer ga je naar Kamers.nl
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Boulevard Heuvelink in Arnhem?