Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Ruime kamer op de tweede verdieping te huur in Nijmegen In dit gezellige studentenhuis in nijmegen is de gehele zolderverdieping te huur. Het huis is gelegen in de wijk 'Malvert' . De bussen richting de Radboud Universiteit en Nijmegen centrum stoppen vlakbij. Binnen nog geen 10 minuutjes met de fiets bent u midden in het centrum van Nijmegen. Via de nabij gelegen uitvalswegen bent u ook zo in andere grote steden als Den Bosch, Tilburg en Arnhem. Indeling en omschrijving huur kamer in Nijmegen: Begane grond:
Deze prachtige kamer is gelegen op de tweede verdieping van dit woonhuis. De zolderkamer is 30 m2 en beschikt over een eigen keukeblokje.
Je deelt de voorzieningen zoals de keuken met wasmachine en droger en de badkamer met 5 andere gezellige studerende huisgenoten. Ook is er een ruime tuin op het zuiden en oosten en een overdekte fietsenstalling.
De huurprijs van deze zolderkamer in Nijmegen bedraagt €410,00 inclusief de kosten voor gas, water, electra, draadloos internet en televisie. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van een maand huur.
Voor meer informatie over het huren van deze huur kamer in Nijmegen via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 1

Woningdetails

Woon oppervlakte 30

Overige

Borgsom 410
Wachttijd 0
InclusiefGWL Ja
Bestaande bouw Ja
Direct beschikbaar Ja
Show with reservation 0

RNC Wonen

U kunt contact opnemen met RNC Wonen middels het contactformulier
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Malvert in Nijmegen?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis