Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Ruime kamer op de begane grond te huur in Nijmegen Ruime kamer te huur in een woonhuis in Nijmegen. Deze wijk kenmerkt zich met name door de vele plantsoenen en geïmplementeerde natuur/parken in de wijk Op korte afstand bevinden zich tevens diverse voorzieningen zoals supermarkten, sportfaciliteiten en speelvoorzieningen voor de jongsten. Ook het winkelcentrum is nabij alsook het treinstation, bushalte en de uitvalswegen zijn op korte afstand te bereiken. Indeling en omschrijving huur kamer in Nijmegen: Begane grond:
Deze ruime kamer is 20m2 en gelegen op de begane grond van de woning. De kamer is voorzien van een lichte tegelvloer en geniet veel lichtinval door het grote raampartij.
De gezamelijke keuken op de begane grond is voorzien van van diverse inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat en afzuigkap.
De gezamelijke badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en toilet bevindt zich op de eerste verdieping.
De huurprijs van deze kamer in Nijmegen bedraagt €475,00 inclusief een voorschot voor de kosten van energie, televisie, internet en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van een €575,00.
Voor meer informatie over het huren van deze kamer in Nijmegen via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 1

Woningdetails

Woon oppervlakte 20

Overige

Borgsom 750
Wachttijd 0
InclusiefGWL Ja
Bestaande bouw Ja
Direct beschikbaar Ja
Show with reservation 0

RNC Wonen

U kunt contact opnemen met RNC Wonen middels het contactformulier
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Zellersacker in Nijmegen?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis