Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen in het Boulevardkwartier in de luwte van zowel het centrum als het gezellige Spijkerkwartier. Zowel het Spijker- als het Boulevardkwartier zijn inmiddels gewaardeerd als beschermd stadsgezicht en kenmerken zich door de karakteristieke woonhuizen gebouwd in de periode 1850 tot omstreeks 1935. Ondanks het stadse karakter, is de met zijn prachtige binnentuinen, stadsparkjes en verborgen speeltuinen een verrassende, levendige en groene wijk. Ook de samenstelling van de wijk is divers en biedt voor ieder wat wils. Diverse theaters, cafés, winkels, restaurants en natuurlijk de alom bekende Steenstraat bevinden zich om de hoek. Tevens zijn het centrum, bus en trein (NS station Velperpoort) op loopafstand bereikbaar.
Volledig gerenoveerd gestoffeerd appartement verdeeld over de begane grond en het souterrain, het volledige appartement is strak afgewerkt zal voorzien worden van een mooie pvc-vloer en raambekleding.
Begane grond: Entree, hal met toilet en toegang tot de woonkamer/eetkamer (ca. 25m2) en keuken welke is gesitueerd aan de achterzijde van het pand en toegang biedt tot de tuin. De moderne keuken heeft een donkere kleurstelling en is voorzien van een koelkast, vaatwasser, elektrische kookplaat en combi-oven. De badkamer is geheel in stijl met het appartement voorzien van modern tegelwerk, een douche en wastafel.
Souterrain: Het souterrain is te bereiken middels een vaste trap op de begane grond, vanuit de royale overloop is de slaapkamer te bereiken welke makkelijk is op te delen in een slaap en werk gedeelte.
De opleverdatum staat gepland op 15-5-2022, mochten er onvoorziene zaken tijdens de renovatie naar voren komen kan het zijn dat de opleverdatum iets verschuift.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 70

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 70

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl