Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Weegbree 27, Zetten
Reageren kan door gebruik te maken van de button ‘Contact met de makelaar’.
Let op: telefonische reacties nemen wij niet in behandeling, dus mail ons!
Na ontvangst van jouw e-mailadres brengen wij je zo snel op de hoogte van de verdere procedure.
De woningen in Op Zuid in Zetten staan aan de rand van een kindvriendelijke, parkachtige omgeving en op loopafstand van de dorpskern. Als je in Zetten woont, ben je omringd door groen en heb je snelle verbindingen naar bijvoorbeeld Nijmegen en Arnhem of via de A2 richting Randstand. Zetten telt een aantal basisscholen, een middelbare school, theater en Scouting. Sportievelingen kunnen hun energie kwijt bij de voetbalvereniging, tennisclub, roeivereniging, zwembad of bij de sportscholen.
Deze duurzame huurwoning is van hoge kwaliteit en is energienota-nul!!
Voor de huurder betekent dit dat de woning zoveel energie oplevert dat een gezin dat bewust met energie omgaat, geen energiekosten hoeft te hebben. De energiemonitor en de slimme meter geven de huurder inzicht in het energieverbruik. Het werkt zoals een belbundel, als de geboden hoeveelheid energie niet wordt overschreden zijn er geen energiekosten. Wordt deze wel overschreden betaalt de huurder alleen de extra afgenomen energie.
De huidige huurder, die de woning verlaat, heeft geen extra energiekosten betaald aan de energiemaatschappij. Dat maakt het met de huidige energieprijzen extra interessant om hier te willen wonen.
De ruime entreehal met meterkast en toilet geeft toegang tot de L-vormige woonkamer en straatgerichte keuken. Het toilet is voorzien van een hangcloset en een fonteintje.
De open keuken in L-vormige opstelling is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven. De woonkamer geeft toegang tot de tuin en heeft veel ramen waardoor het heerlijk licht is. De trapkast biedt extra opbergruimte.
Via de trap in de hal komen we op de 1e verdieping. Hier vind je 3 ruime slaapkamers waarvan twee aan de achterzijde van de woning. De badkamer is voorzien van luxe sanitair: een dubbele wastafel, inloopdouche, hangcloset en designradiator.
De zolder is met een vaste trap te bereiken en hier is genoeg ruimte voor extra slaap- of werkkamer. Hier vind je ook de aansluiting voor de witgoedapparatuur en de warmtepompinstallatie.
Met uitzondering van het toilet en de trapkast zijn de gehele begane grond en eerste verdieping voorzien van vloerverwarming. Alle wanden zij afgewerkt en de vloeren zijn voorzien van PVC vloerbekleding.
In de tuin is een tegelpad naar de berging en bij de achtergevel een zonneterras aangelegd. De berging is groot genoeg om fietsen, gereedschap en ander zaken in op te bergen. Er is ook aan een buitenkraan en buitenverlichting gedacht.
Overige belangrijke informatie:
- minimale huurperiode bedraagt 12 maanden;
- waarborgsom bedraagt 1x maandhuur ad € 1.250;
- beschikbaar per 1 oktober 2022;
- inkomenseis bruto maandinkomen minimaal 3,5 keer de gevraagde maandhuur (€ 4.375);
- verplichte servicekosten warmtepompinstallatie € 25 per maand.
Interesse?
Geïnteresseerd in deze woning? Let op! U kunt niet zelf een bezichtiging voor deze woning plannen. Gebruik de button hiernaast ‘Contact met de makelaar’ om uw gegevens door te geven. U ontvangt dan een e-mail met het verzoek om aanvullende informatie aan te leveren. Daarna wordt een aantal mensen uitgenodigd de woning te bezichtigen.
Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Helaas kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van de werkelijkheid. In sommige gevallen worden foto’s gebruikt van een soortgelijke woning of appartement en dienen als impressie. Aan de teksten, plattegronden, foto’s en maatvoeringen kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 122

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 122

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

De nieuwste huurwoningen in Zetten