Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

PAARDENLIEFHEBBERS OPGELET!

Prachtige Vrijstaande Woonboerderij met 6 Paardenstallen en buitenbak in Borculo

In het pittoreske Borculo, gelegen aan de Lebbenbruggedijk in postcodegebied 7271 SB, vindt u deze unieke woonboerderij. Omringd door weidse velden, aan de rand van de schitterende Galgenveld en Stelkampsveld bossen, biedt deze woning een oase van rust en natuur. Ideaal voor paardenliefhebbers en buitenmensen!

Deze karakteristieke woonboerderij is van alle gemakken voorzien. Met maar liefst drie slaapkamers, een ruime woonkamer, een gezellige eetkeuken en een comfortabele badkamer, biedt deze woning voldoende leefruimte voor het hele gezin. Daarnaast beschikt de boerderij over zes paardenstallen en een buitenbak, waardoor het houden van paarden of kleinvee hier geen enkel probleem is.

Met een woonoppervlakte van bijna 200m2 biedt deze woonboerderij alle ruimte die u nodig heeft. De vrij gelegen ligging, te midden van de prachtige natuur, maakt dit object extra bijzonder. Vanuit uw eigen achtertuin kunt u eindeloze wandelingen maken in de nabijgelegen bossen of genieten van de rust en ruimte om u heen.

Voor potentiële huurders die serieus geïnteresseerd zijn in deze natuurlijke woonomgeving en graag samen met hun gezin willen genieten van het buitenleven, gelden er enkele voorwaarden. Bij het aanbieden van een bod, vragen wij u de volgende documenten aan te leveren: een kopie van uw identiteitsbewijs (in kleur), een kopie van uw arbeidsovereenkomst en de laatste drie loonstroken.

De huurprijs bedraagt €3000,- per maand, exclusief gas, water en elektriciteit. De waarborgsom bedraagt €6000,-, en de woning is per direct beschikbaar.

Deze woonboerderij is ideaal voor diverse doelgroepen, zoals expats, expatsgezinnen, gezinnen, stelletjes, paardenliefhebbers en buitenmensen. Bent u op zoek naar een unieke woning waar u kunt genieten van het buitenleven en de rust? Dan is dit object zeker het bezichtigen waard!

Twijfel niet langer en neem nu contact met ons op voor een bezichtiging. Wij helpen u graag om uw droomwoning werkelijkheid te maken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 179
Inhoud woonhuis 200
Aantal verdiepingen 2

Overige

Perceel oppervlakte 2688
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 179
Inhoud woonhuis 200
Aantal verdiepingen 2

Overige

Perceel oppervlakte 2688
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Booking Benefits

Aangeboden door:

Booking Benefits