Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het complex is gelegen aan vaar- en viswater langs het kanaal in Stadskanaal. In dit monumentale pand zijn na realisatie 8 unieke appartementen te vinden. De appartementen zijn zeer licht, krijgen een prachtige afwerking en het geheel is ruim van opzet. Vele karakteristieke elementen sieren het complex, zo heeft het hele grote ramen en glas in lood elementen. Het pand betreft het voormalige pand van Zwartsenberg en heeft een rijke historie.

Het complex is zelfvoorzienend dankzij warmtepompen en zonnepanelen, is gasvrij en overal is ingezet op duurzaamheid. Bij het complex is een grote binnenplaats (20 x 20 m) met een mooie tuin, carport en oplaadpunten te vinden. De carport en bergruimte zijn optioneel en worden apart aangeboden, deze prijs is dus niet inbegrepen in de huurprijs. De appartementen worden verwarmd middels vloerverwarming.

De appartementen zullen variëren in grootte en prijs, de genoemde prijs is een vanaf prijs en de maten zijn een indicatie van de mogelijkheden. De prijs is inclusief elektra, een gasaansluiting is in het appartement niet van toepassing en alleen water is exclusief. Daarnaast worden er nog servicekosten á 95,- euro berekend, hierbij is onder andere het onderhoud van het gehele complex inbegrepen en wordt de huurder alle zorg uit handen genomen. Er dient een waarborgsom/bankgarantie te worden afgegeven voorafgaand aan de aanvaarding van de woning.

Voor de afwerking van de appartementen worden de eerste huurders in de gelegenheid gesteld om zelf mee te beslissen in de vormgeving van de keuken en badkamer. Dit kan naar eigen smaak en wens worden ingedeeld in overleg met de eigenaar van het complex. Hiervoor zijn afspraken en budgetten gemaakt met Kornelius Badkamers en Keukens te Stadskanaal. De appartementen hebben een oppervlakte variërend tussen de 110 m2 en 137 m2 groot. Daarbij kunnen de eerste huurders van enkele van deze appartementen inspraak krijgen in de wens voor het aantal slaapvertrekken, de plek van het keukenblok etc.

De presentatie van het complex is een indicatie van alle mogelijkheden. Voor een heleboel zaken geldt dat in overleg veel mogelijk is, met betrekking tot huisdieren, indeling en inrichting bijvoorbeeld. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van het appartementencomplex en/of meer informatie ontvangen over de huur van een van de appartementen? Dan verzoeken wij u om even contact op te nemen met Siefkes Vastgoed.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1949
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1949
Woon oppervlakte 124
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Appartement Ja
Benedenwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Download uniek woonrapport

Woonrapport

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Handelsstraat in Stadskanaal?

Aangeboden door:

Siefkes Vastgoed

Weet wat je koopt!

Download het woonrapport van deze woning

  • Woonlasten
  • WOZ waarde
  • Buurtinformatie
  • Energielabel
  • Wie zijn mijn buren
  • Woninginbraken