Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

PER 15 MAART BESCHIKBAAR: Mooi en net gerenoveerd appartement met balkon aan het Eyssoniusplein in Groningen!

Dit appartement, gelegen in de Professorenbuurt, bevindt zich op een fijne plek met een mooi uitzicht over het Eyssoniusplein en is per 15 maart beschikbaar. Het appartement biedt een woonoppervlakte van circa 60 m2. De woonruimte is voorzien van een ruime woonkamer. Daarnaast is het voorzien van een nieuwe keuken, welke beschikt over alle diverse inbouwapparatuur, zoals een afzuigkap, koelkast, kookplaat en oven. Ook beschikt het over een ruime badkamer, voorzien van onder andere een douche en een wastafel, met daarboven een grote spiegel. Verder is de woning voorzien van maar liefst twee slaapkamers, waardoor het ideaal is om hier met een vriend/vriendin- of partner te wonen. De woning beschikt verder nog over een zeer ruim- en vooral diep balkon.

Het appartement ligt ideaal nabij winkels, het centrum, het UMCG en het openbaar vervoer. Er zijn eveneens parkeermogelijkheden in de straat. Dit betreft wel betaald parkeren.

De huurprijs bedraagt €1080,- per maand, exclusief gas/water/elektra/internet/tv en gemeentelijke heffingen. De kale huurprijs is €1070,- per maand en de servicekosten bedragen €10,- per maand. De waarborgsom bedraagt één maand huur.

Interesse in dit mooie en nette appartement? Reageer dan via de website of bel naar 050 - 364 62 19.

Aan bovenstaande kunnen geen rechten ontleend worden.

De voordeur bevindt zich aan de straatkant. Eenmaal binnen bieden het kleine halletje en vervolgens de trap de toegang tot de grote hal van het appartement. De hal biedt toegang tot bijna alle kamers van het appartement. Één van deze kamers is de woonkamer van het appartement, welke voorzien is van een prachtige erker met glas-in-lood ramen en welke uitzicht biedt over het Eyssoniusplein. Vanuit de woonkamer is tevens één van de slaapkamers te vinden. Deze slaapkamer zit vast aan het balkon en beschikt over twee ramen die wagenwijd open kunnen. De andere slaapkamer is te bereiken vanuit de hal, beschikt tevens over prachtige glas-in-lood ramen en heeft hetzelfde uitzicht als vanuit de woonkamer. In de hal is verder het toilet en een voorraadkast te vinden. Ook bevindt zich in de hal de toegang tot de badkamer, welke onder andere voorzien is van een douche, een designradiator, een ingebouwde wastafel en een wasmachine-aansluiting. Naast de badkamer is de keuken te vinden, welke beschikt over een handige (open) extra opbergruimte. De keuken beschikt verder onder andere over een oven, een inductiekookplaat en een vaatwasser. Ook biedt de keuken toegang tot het ruime balkon op het zuidwesten.

Het appartement beschikt over een ruim balkon (zie foto).

- Kale huur €1070,-
- Servicekosten €10,-
- Waarborgsom bedraagt éénmaal de maandhuur
- Geschikt voor een stel of twee vrienden/twee vriendinnen (werkend)
- Huurders worden gescreend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 64.72
Inhoud woonhuis 194.15
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon truetrue
CV ketel Ja
CV ketel water Ja
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 64.72
Inhoud woonhuis 194.15
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon truetrue
CV ketel Ja
CV ketel water Ja
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

050 Vastgoed

Aangeboden door:

050 Vastgoed