Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het historisch waardevolle hotelgebouw de Roosterhoeve in Roosteren zijn in samenwerking met Zorg&Co 26 zorgsuites voor senioren met indicatie gerealiseerd en 7 vrijstaande appartementen voor senioren. Voor deze 7 appartementen is geen zorgvraag benodigd.

Residentie Maaslandburcht ligt op een prachtige locatie aan de rand van de dorpskern, omringd door natuur en een paardenweide, naast een hotel met restaurant. Bovendien zijn er diverse terrassen en tuinen.

In Residentie Maaslandburcht bevinden zich, op de begane grond, alle gemeenschappelijke ruimtes zoals de huiskamer met open keuken en uitzicht op de tuin en terrassen, de (mindervalide) toiletten, twee respijtkamers, de zuster post, ontvangstruimte, berging e.d. Alle zorgsuites en appartementen zijn bereikbaar via de lift.

Zorgsuites
De zorgsuites zijn tussen de 35 m² en 40 m² en van diverse aanpassingen voorzien. De zorgsuites worden zijn gerealiseerd voor senioren met een zorgvraag die deels of volledig ontzorgd willen worden. Bewoners hebben een eigen slaap-/woonkamer, een kitchenette en badkamer voorzien van een ruimte douche, toilet en wasbak. In de gehele woning is er voldoende ruimte voor de draaicirkel van een eventuele rolstoel. Daarnaast is er een liftservice, een gemeenschappelijke ruimte en tuin, en zijn er meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

De geïndiceerde zorgvraag wordt vervuld door Zorg&Co. De 24-uurs aanwezigheid van een zorgteam in combinatie met diverse ondersteunende faciliteiten als een maaltijden- was- en strijkservice dragen bij aan het vermogen van iedere bewoner om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen en datgene wat men zelf niet meer kan of wil uitvoeren uit handen te geven.

De huurprijzen van de zorgsuites variëren tussen de € 760,00 en €1.100,00 exclusief G/W/E

Activiteiten
Zorg & Co zal regelmatig activiteiten organiseren bij ‘Residentie Maesland Burcht’ in de gemeenschappelijke ruimte. Deze activiteiten sluiten aan bij de seizoenen, feestdagen en wensen en behoeften van onze bewoners. Tevens werken we hierin desgewenst samen met de eigenaren/personeel van hotel- restaurant de Roosterhoeve.

Tevens zullen zij dagelijks inspelen op de behoeften van de bewoners. Door samen met hen af te stemmen welke activiteiten ze willen doen houden de bewoners de regie over hun leven zo veel mogelijk in stand. En ook dit is van belang in het licht van welzijn. Daarom verstaan zij onder ‘dagbesteding’ ook de dagelijkse dingen zoals koken, de was, een handje helpen in de tuin of een wandelingetje maken naar de paardenweide. Deze activiteiten hebben onze bewoners thuis ook altijd gedaan en dit kan vaak een voldaan en plezierig gevoel geven.

Visie zorg
In de visie én werkwijze van Zorg&Co delen bewoners van het gebouw waar dat mogelijk is onderdelen van de accommodatie met andere dorpsbewoners. Er moet niet alleen goed gewoond, maar ook graag gewerkt kunnen worden - denk aan flexplekken voor zzp-ers; geleerd kunnen worden - praktijkleerplaatsen voor leerlingen- ; en ruimte zijn voor horeca, cultuur en kunst. In elke woonzorglocatie komt dit op een unieke wijze tot stand. Zo is Residentie Maaslandburcht uniek in de directe nabijheid van het hotel en restaurant De Roosterhoeve gelegen en worden bovengenoemde aspecten en sociale cohesie ten dele in gezamenlijkheid uitgevoerd. Op die manier willen wij op elke plek een optimaal gebruik van het gebouw realiseren als centrale ontmoetingsplek in het dorp en/of de omgeving en werken wij samen aan activiteiten voor en door de wijk. Door de levendigheid in het gebouw en haar omgeving wordt eenzaamheid bestreden; is er meer ruimte voor zingeving; aandacht voor positieve gezondheid en welzijnsaspecten en dientengevolge op termijn een lagere zorgvraag. Kortom, gezond leven voor meerdere doelgroepen in de samenleving.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op
0475-331133

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 45
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
NabijOV Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2240
Appartement Ja
Serviceflat Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 45
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
NabijOV Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2240
Appartement Ja
Serviceflat Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

René Vaassen Makelaardij

Aangeboden door:

René Vaassen Makelaardij