Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Interveste. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 20 euro per jaar.

Tijdelijk huren in Roermond!

Deze tijdelijke verhuurwoning beschikt over meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer met balkon, een keuken en badkamer.

In de mooie stad Roermond krijgen wij dit mooie appartement beschikbaar. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 71m². Het appartementencomplex is gebouwd in het jaar 1964. De woonruimte is verdeeld in een ruime woonkamer, meerdere slaapkamers, keuken en een douche- en toiletruimte. Bovendien is voldoende parkeergelegenheid voor de deur! 

De ligging van het appartement in Roermond 

De woning bevindt zich in een fijne en rustige omgeving in Roermond. Roermond is een prachtige stad die veel te bieden heeft. 

Elk jaar weten ook veel toeristen de weg te vinden naar deze leuke stad, dit is mede doordat Roermond een echte winkelstad is. Zo vind je er bijvoorbeeld het welbekende Designer Outlet Roermond. Verder zijn er in Roermond vele plassen en meren te vinden waar je heerlijk van de buitenlucht kan genieten. Op deze plassen vind je regelmatig surfers en zeilers die hier hun sport beoefenen. Ook de verschillende jachthavens zijn heerlijk om doorheen te slenteren.

Een impressie van wonen in Roermond

We snappen dat je benieuwd bent naar Roermond en we kunnen er ook heel veel over vertellen, maar misschien kunnen we het je beter laten zien. Hieronder bekijk je de prachtige beelden van Roermond. 

Wat kost wonen in Roermond bij Interveste?

De kosten voor deze tijdelijke huurwoning bedragen € 420,-.per maand. Dit bedrag is exclusief de kosten voor gas, water en elektra. Voor deze woning betaal je maandelijks ook een bijkomend bedrag van € 19,11,-  aan servicekosten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Interveste screent de kandidaten op basis van reactiesnelheid en een volledig documentendossier. Zorg dus dat je profiel helemaal compleet is om het meest kans te maken op deze woonruimte. Dit geldt voor alle woonruimtes binnen Interveste.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.

Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning appartement
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 71

Overige

Appartement Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning appartement
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 71

Overige

Appartement Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

interveste.nl

Aangeboden door:

interveste.nl