Maak nu een afspraak voor deze woning
Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een huurbungalow en wil je inspraak in het ontwerp/afwerking van je nieuwbouwwoning? Dan is dit je kans! Op een mooie locatie in de wijk Moorland-Oost worden 16 gasloze Nul-op-de-meter-woningen naar wens van de toekomstige bewoners gebouwd. Het plan bestaat uit 12 rijwoningen (voor starters), 3 koopbungalows (voor 55+ers) en 1 huurbungalow via concept OnsHuys. Op dit moment is nog maar één koopbungalow (nr. 1) en één huurbungalow (nr. 8) beschikbaar!
ENERGIEZUINIG NIEUWBOUWPROJECT
In de straat Heibloem in de bijna voltooide nieuwbouwwijk Moorland-Oost wordt een energiezuinig project gerealiseerd bestaande uit 16 Nul-op-de-meter-woningen. Een van de kenmerken van een nul-op-de-meterwoning is de uitstekende isolatie. Daardoor gaat in de winter weinig warmte verloren en blijft de temperatuur in de zomer aangenaam. Ook de ventilatie is goed geregeld: er is voldoende frisse lucht zonder tocht. De vloerverwarming met bijbehorende installaties zorgen voor een gelijkmatige, comfortabele warmte in huis. Op iedere woning liggen zonnepanelen. Deze leveren voldoende energie voor verwarming, ventilatie, warmwater- en stroomverbruik. Dat betekent dat je energielasten bij gemiddeld verbruik nihil zullen zijn. Er is geen gasaansluiting; de woning is volledig elektrisch. Een woning die op de toekomst gericht is.
NOG MAAR ÉÉN HUURBUNGALOW BESCHIKBAAR!
Op dit moment is er nog maar één huurbungalow beschikbaar, namelijk bouwnummer 8. Het betreft hierbij een geschakelde bungalow welke volledig gelijkvloers wordt uitgevoerd. Ideaal voor medioren en senioren! Zo beschikt de woning over een royale living met verhoogd plafond waardoor extra natuurlijk lichtinval de woonkamer bereikt. Voorts is er een open keuken met openslaande deuren naar de patiotuin. Daarnaast beschikt de woning over 2 slaapkamers, badkamer, techniek-/wasruimte en een separaat toilet. Op het ruime kavel van ca. 182 m2 bevindt zich tevens een houten prefab berging (ca. 6 m2). En dit alles voor een huurprijs van €995,- per maand excl. water/elektra. Als toekomstige huurder heb je tevens de mogelijkheid om de indeling te wijzigen en de afwerking op je wensen af te stemmen.
LIEVER KOPEN?
Naast deze huurwoningen worden er tevens koopwoningen binnen het plan gerealiseerd. Dit zijn rijwoningen (voor starters) en koopbungalows (voor 55+ers). Kijkend naar de koopwoningen is op dit moment alleen bouwnummer 1 nog beschikbaar. Het betreft hierbij een geschakelde bungalow welke op de hoek van het bouwperceel wordt gerealiseerd. De woning is uitermate geschikt voor 55+ers omdat de woning volledig gelijkvloers is. Aangezien de kosten voor de nul-op-de-meter maatregelen/installaties op dit moment nog niet bekend zijn, heeft de woning een indicatieve vrij-op-naam-prijs. Deze komt neer op circa €346.000,- V.O.N.
LET OP! JE KOMT ALLEEN VOOR DEZE WONING IN AANMERKING BIJ EEN MINIMALE LEEFTIJD VAN 55 JAAR!
DE OMGEVING
De wijk Moorland-Oost is de jongste wijk van Oirschot. In deze wijk zijn de laatste jaren enorm veel woningen en het nieuwe scholencomplex De Kempenhorst gebouwd, waardoor het plangebied momenteel de afrondende fase heeft bereikt. Met de invulling van het braakliggende terrein aan de noordzijde van de Heibloem is de wijk nagenoeg gereed. Ondanks dat de wijk door het water van de dorpskern wordt gescheiden zijn de voorzieningen is het centrum van Oirschot met haar voorzieningen op korte afstand gelegen. Oirschot staat bekend als één van de aantrekkelijkste plaatsen in Noord-Brabant met ruim 300 rijks- en gemeentelijke monumenten omgeven door prachtige natuurgebieden. In het centrum van Oirschot is een grote variëteit aan winkels. Met zijn terrasjes, typisch Brabantse cafés, pannenkoekenhuizen en restaurants vormt de sfeervolle Markt een ontmoetingsplek bij uitstek. En Oirschot is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen, plangebied Moorland ligt op korte afstand van de A58 richting Eindhoven en Tilburg.
INTERESSE?
Heeft u interesse in de nog beschikbare koop- of huurbungalow? Maak dan een vrijblijvende afspraak of vraag de verkoopbrochure bij Vastgoedregisseur op.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning geschakelde woning,bungalow
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 355
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
Dak type Lessenaardak
Bungalow Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 182
Dak opmerking Dak materiaal: pannen
Schakelwoning Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Bijgebouw schuur Hout
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking vloerverwarming geheel
Tuin lengte achtertuin Lengte 1300 Breedte 800 Oppervlakte 104
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Digimakelaars.nl

U kunt contact opnemen met Digimakelaars.nl middels het contactformulier
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Samen bouwen in Oirschot, Heibloem- Kavel 8 in Oirschot?

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door:
Digimakelaars.nl

{{ errors.interest.question }}
{{ errors.interest.salutation }}
{{ errors.interest.name }}
{{ errors.interest.email }}
{{ errors.interest.telephone }}
{{ errors.interest.terms_accepted }}

Hartelijk dank voor je interesse

De makelaar neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Ben jij de hypotheek expert?

Gemiddeld wordt er 30% van jouw salaris besteed aan de hypotheek.
Test jouw kennis over dit onderwerp.
Doe mee met de quizmaster en ontdek hoe goed jouw kennis is!

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door:
Digimakelaars.nl

{{ errors.interest.question }}
{{ errors.interest.salutation }}
{{ errors.interest.name }}
{{ errors.interest.email }}
{{ errors.interest.telephone }}
{{ errors.interest.terms_accepted }}

Hartelijk dank voor je interesse

De makelaar neemt zo snel mogelijk contact met je op.