Maak nu een afspraak voor deze woning
Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

PER 1 FEBRUARI 2019 BESCHIKBAAR EN VOOR ONBEPAALDE TIJD!
Dit appartement is onderdeel van een volledig vernieuwd object bestaande uit 3 stadsappartementen. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een hoog afwerkingsniveau.
INDELING:
Het betreffende appartement is gelegen op de tweede verdieping en is te bereiken via de eigen opgang aan de Hooghuisstraat te Oss. Bij de voordeur is een beeldscherm geplaatst om bezoekers te kunnen waarnemen en toegang te verlenen middels automatische deur ontgrendeling. Vanuit de voordeur van het appartement betreedt u aan de rechterkant de woonkamer met daaraan vast het balkon, de woonkamer is aan de achterkant gelegen en is voorzien van een airco en lichte laminaatvloer. Via een ophoging komt u bij de open keuken en deze is voorzien van een inbouwkoelkast met vriesvak, een grote luxe combi-magnetron, afwasmachine en een inductie kookplaat met afzuigkap. De zeer moderne en ruime badkamer heeft een mooie tegelvloer en voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafel, een radiator/handdoekenrek en aansluiting voor wasmachine/droger. Dit appartement beschikt over twee ruime slaapkamers en zijn voldoende ruim om een tweepersoonsbed en kasten te plaatsen. De hoofd slaapkamer is aan de straatkant gelegen en voorzien van een airco. De tweede slaapkamer heeft een dakraam voor meer lichtinval, beide hebben een mooie houten vloer.
Parkeervergunning aanvragen mogelijk.
Huurcondities:
- Huurprijs bedraagt € 880,- per maand, inclusief het verbruik van gas/water/elektra en servicekosten.
- Voor de huur van deze woning is een borg vastgesteld van € 880,-. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. De waarborgsom wordt aan huurder terugbetaald bij beëindigen van de huurovereenkomst en na oplevering van de woning.
- De huurtermijn voor deze woning is vastgesteld op minimaal 1 jaar. Tijdens deze periode kunnen partijen deze overeenkomst niet tussentijds door opzegging beëindigen. Indien deze periode verstrijkt zonder opzegging, wordt de overeenkomst verlengd voor een periode voor onbepaalde tijd.
- Huurder zal het huurbedrag per maand voldoen voor of op de eerste dag van de periode waarop de betaling betrekking heeft.
- Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, zal de huurprijs geïndexeerd worden volgens de indexcijfers van het CBS.
Heeft u interesse in deze woning of in een andere huurwoning in ons bestand? Schrijft u zich dan kosteloos en vrijblijvend in middels ons inlichtingenformulier. Dit formulier kunt u bij ons aanvragen via info@huisvinder.nl of ophalen op ons kantoor. U bent dan bij ons geregistreerd als woningzoekende.
U dient er rekening mee te houden, dat een externe screening en een inkomenstoets onderdeel is van het onderzoek naar uw achtergrond. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u er rekening mee te houden dat het bruto maandinkomen minimaal 3,5 keer de maandhuur moet bedragen. Indien dit niet het geval is, dient er aantoonbaar vermogen te zijn in de vorm van spaargeld. Aan huurder wordt uiteindelijk bij een totstandkoming van de huurovereenkomst € 95,- registratie- en screeningskosten in rekening gebracht. Voorbehoud gunning door eigenaar/verhuurder. Bij valsheid in geschrifte wordt altijd aangifte gedaan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 150
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Mansarde dak
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Appartement Ja
Bovenwoning Ja
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal: pannen
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Makelaardij de Leygraaf

U kunt contact opnemen met Makelaardij de Leygraaf middels het contactformulier
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Hooghuisstraat in Oss?

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door:
Makelaardij de Leygraaf

{{ errors.interest.question }}
{{ errors.interest.salutation }}
{{ errors.interest.name }}
{{ errors.interest.email }}
{{ errors.interest.telephone }}
{{ errors.interest.terms_accepted }}

Hartelijk dank voor je interesse

De makelaar neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Ben jij de hypotheek expert?

Gemiddeld wordt er 30% van jouw salaris besteed aan de hypotheek.
Test jouw kennis over dit onderwerp.
Doe mee met de quizmaster en ontdek hoe goed jouw kennis is!

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door:
Makelaardij de Leygraaf

{{ errors.interest.question }}
{{ errors.interest.salutation }}
{{ errors.interest.name }}
{{ errors.interest.email }}
{{ errors.interest.telephone }}
{{ errors.interest.terms_accepted }}

Hartelijk dank voor je interesse

De makelaar neemt zo snel mogelijk contact met je op.