Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Mooie kamer te huur op een mooie locatie in Tilburg De kamer is gevestigd in de wijk Broekhoven, welke is gelegen nabij Het Leijpark. Het Leijpark is een park in landschappelijke stijl en is het grootste park van Tilburg. Het bruisende centrum met leuke winkels en gezellige uitgaansgelegenheden en het Centraal Station liggen op ongeveer 1 km afstand. Door de centrale ligging zijn de uitvalswegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch goed en snel te bereiken. Indeling en omschrijving huur kamer Tilburg: Deze kamer is voorzien van een nette laminaatvloer, wastafel en grote raampartijen waar fijn daglicht door naar binnen komt.
Er is een gezamenlijke woonkamer, keuken, badkamer en toilet, welke u deelt met meerdere bewoners. U mag ook gebruik maken van de geheel betegelde buitenruimte en overdekte fietsenstalling.
De huurprijs van deze kamer in Tilburg bedraagt €410,00 inclusief de kosten voor het verbruik van energie. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met €750,00.
Voor meer informatie over het huren van deze kamer in Tilburg via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 1

Woningdetails

Woon oppervlakte 16

Overige

Borgsom 750
Wachttijd 0
InclusiefGWL Ja
Bestaande bouw Ja
Direct beschikbaar Ja
Show with reservation 0

RNC Wonen

U kunt contact opnemen met RNC Wonen middels het contactformulier
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Transvaalplein in Tilburg?