Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

  Nette semi-studio te huur op een mooie locatie in Tilburg De kamer is gelegen in de buurt Hagelkruis. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Tilburg, loopafstand van een supermarkt en fietsafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden. Indeling en omschrijving semi-studio Tilburg: Je hebt de beschikking over een ruime kamer van ongeveer 20 m² met een nette laminaatvloer. Momenteel wordt er een douche en toilet in de kamer gebouwd zodat je straks de beschikking hebt over een eigen badkamer. Foto's hiervan volgen.
De gezamelijke ruimtes, zoals de keuken worden schoongehouden door een werkster en er is ook een wasmachine, droger, buitenruimte en berging aanwezig voor gezamenlijk gebruik.
De huurprijs van deze kamer in Tilburg bedraagt € 495,00 inclusief de kosten voor energie, televisie, internet en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met € 750,00 .
Voor meer informatie over het huren van deze kamer in Tilburg via RNC Wonen kun je contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 1

Woningdetails

Woon oppervlakte 20

Overige

Borgsom 750
Wachttijd 0
InclusiefGWL Ja
Bestaande bouw Ja
Direct beschikbaar Ja
Show with reservation 0

RNC Wonen

U kunt contact opnemen met RNC Wonen middels het contactformulier
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Prunusstraat in Tilburg?