Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom ’t Huys!
In 2018 gerealiseerde appartementen in “’T Huys” aan de Raadhuisstraat 6, hartje centrum van Rosmalen, op 1 minuut loopafstand van de Driesprong en alle winkels, restaurants, cafés en terrassen. Het NS station van Rosmalen en de uitvalswegen (A50 en A2) zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Rosmalen beschikt tevens over een prachtige natuur in de nabije omgeving zoals de Wamberg en niet te vergeten de Zandverstuiving. De binnenstad van ’s-Hertogenbosch is snel en makkelijk bereikbaar.
U komt binnen via de ruime centrale entree op de begane grond. Met de lift of via het trappenhuis bereikt u de tweede verdieping waar zich 4 appartementen bevinden.
Raadhuisstraat 6G is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over 1 slaapkamer.
Er zit geen buitenruimte bij.
Opleverdatum leverdatum: 01-06-2019.
Parkeren
Bij het appartement is 1 parkeerplaats te huur, gelegen achter de appartementen, à € 60,- per maand. In de nabije omgeving kan men kort parkeren in de zogeheten blauwe zones. Dit is met de parkeerschijf gratis parkeren voor maximaal 2 uur.
Disclaimer: Aan de inhoud van onze webpagina’s, plattegronden, foto’s/visuals en teksten is de grootst mogelijke zorg besteed. Toch kan onze organisatie op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van deze informatie. Aan de inhoud kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Stoffels Makelaardij aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van haar website en andere uitingen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 54
Inhoud woonhuis 180
Aantal verdiepingen 1

Overige

Garage Ja
Appartement Ja
Prijs opmerking p/m
Aantal slaapkamers 1

Kamers.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande kamer ga je naar Kamers.nl
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Raadhuisstraat in Rosmalen?