Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

KIJK-UUR OP DONDERDAG 25 APRIL 2019 VAN 16:00 UUR tot 17:00 UUR. U BENT VAN HARTE WELKOM!
Beschikbaar per 1 mei 2019!
Zeer royaal appartement midden in het stadscentrum met balkon, 1 ruime slaapkamer, gelegen op de bovenste verdieping.
INDELING:
Begane grond:
Via de centrale entree betreedt u het appartementencomplex. Via de trap bereikt u de eerste woonlaag.
Eerste verdieping:
Entree appartement, toilet, meterkast (vijf groepen, aardlekschakelaar) en een vaste kast met cv-opstelling. Via de hal komt u in de keuken die in open verbinden met de woonkamer staat. De royale slaapkamer geeft toegang naar het balkon en badkamer met aansluitpunt voor de wasmachine.
BIJZONDERHEDEN:
HUURCONDITIES:
* Huurprijs bedraagt € 720,- per maand, exclusief het verbruik van Gas/Water/Elektra.
* Huurder dient zichzelf aan te melden bij de desbetreffende nutsvoorzieningsbedrijven.
* Voor de huur van deze woning is een borg vastgesteld van € 720,-. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. De waarborgsom wordt aan huurder terugbetaald bij beëindigen van de huurovereenkomst.
* De huurtermijn voor deze woning is vastgesteld op minimaal 1 jaar. Tijdens deze periode kunnen partijen deze overeenkomst niet tussentijds door opzegging beëindigen. Indien deze periode verstrijkt zonder opzegging, wordt de overeenkomst verlengd voor een periode voor onbepaalde tijd. Huurder zal het huurbedrag per maand voldoen voor of op de eerste dag van de periode waarop de betaling betrekking heeft;
* Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, zal de huurprijs geïndexeerd worden volgens de indexcijfers van het CBS;
Heeft u interesse in deze woning of in een andere huurwoning in ons bestand? Schrijft u zich dan kosteloos en vrijblijvend in middels ons inlichtingenformulier. Dit formulier kunt u bij ons aanvragen via of ophalen op ons kantoor. U bent dan bij ons geregistreerd als woningzoekende.
U dient er rekening mee te houden, dat een externe screening en een inkomenstoets onderdeel is van het onderzoek naar uw achtergrond. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u er rekening mee te houden dat het bruto maandinkomen minimaal 3,5 keer de maandhuur moet bedragen. Indien dit niet het geval is, dient er aantoonbaar vermogen te zijn in de vorm van spaargeld. Aan huurder wordt uiteindelijk bij een totstandkoming van de huurovereenkomst € 95,- registratie- en screeningskosten in rekening gebracht. Voorbehoud gunning door eigenaar/verhuurder. Bij valsheid in geschrifte wordt altijd aangifte gedaan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 180
Aantal verdiepingen 1

Overige

Perceel oppervlakte 60
Appartement Ja
Prijs opmerking p/m
Aantal slaapkamers 1

Kamers.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande kamer ga je naar Kamers.nl
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Terwaenen in Oss?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis