Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Mooi appartement te huur in het centrum van Sint-Michielsgestel Dit leuke appartement is gelegen in het centrum van Sint Michielsgestel. In de zeer nabij omgeving bevindt zich een supermarkt en andere winkels en eet- en drinkgelegenheden. Ook is er openbaar vervoer aanwezig. Via de nabij gelegen uitvalswegen bent u ook zo in de grote steden als Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. Indeling en omschrijving huur appartement Sint-Michielsgestel: 1e verdieping:
Dit appartement is ongeveer 67 m2 groot. De woonkamer is zeer ruim en geniet veel lichtinval middels de grote raampartijen. In dit appartement zit een open keuken met daarin een gasplaat met afzuigkap en voldoende opbergruimte. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Er is een separaat toilet aanwezig.
De maandhuur van dit appartement bedraagt €945,00 exclusief de kosten voor gas, water, licht, internet en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient u rekening te houden met een bedrag van één maand huur.
Voor meer informatie over het huren van dit appartement in Sint-Michielsgestel via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 67

Overige

Borgsom 1500
Wachttijd 0
Appartement Ja
Bestaande bouw Ja
Direct beschikbaar Ja
Show with reservation 0

RNC Wonen

U kunt contact opnemen met RNC Wonen middels het contactformulier
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Petrus Dondersplein in Sint Michielsgestel?