Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Nette kamer te huur op een mooie lokatie in Tilburg Deze kamer is gelegen in een net pand in de gewilde wijk Besterd. Het bruisende stadscentrum met de leuke winkels en gezellige uitgaansgelegenheden is op ongeveer 1 km afstand als ook het Centraal station en het groene Wilhelminapark. De uitvalswegen naar Den Bosch, Breda en Eindhoven zijn snel en goed te bereiken. Indeling en omschrijving kamer Tilburg: Deze nette kamer is ongeveer 12 m2 en beschikt over een eigen wastafel met warm en koud water. Foto's van de kamer volgen nog.
De gezamenlijke ruimtes zoals de keuken, hal, toilet en douches worden regelmatig schoongemaakt door een interieurverzorgster. Deze ruimtes deel je met drie andere bewoners.
Je mag ook gebruik maken van de gezamenlijke buitenruimte en de fietsenstalling.
De huurprijs van deze kamer in Tilburg bedraagt € 345,00 inclusief de kosten voor energie. Voor de waarborgsom dient je rekening te houden met een bedrag van € 500,00.
Voor meer informatie over het huren van deze kamer in Tilburg via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 1

Woningdetails

Woon oppervlakte 12

Overige

Borgsom 500
Wachttijd 0
InclusiefGWL Ja
Bestaande bouw Ja
Direct beschikbaar Ja
Show with reservation 0

RNC Wonen

U kunt contact opnemen met RNC Wonen middels het contactformulier
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Nijverstraat in Tilburg?