Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Leuk appartement te huur op een mooie locatie in Vught. Dit appartement is bijzonder gunstig gesitueerd aan de Taalstraat tussen de centra van zowel Vught als ’s-Hertogenbosch, direct nabij het beschermd natuurgebied ‘Het Bossche Broek’ met een fietspad rechtstreeks naar het Bourgondische hart van ’s-Hertogenbosch. De ‘Vughtse Heide’, recreatieplas ‘de IJzeren Man’ diverse scholen en uitvalswegen zijn bovendien in de directe omgeving gelegen. Indeling huur appartement Vught: Dit appartement van ca. 70m2 is gelegen op de eerste verdieping van het pand.
Via de hal bereikt u dit ruime appartement. De grote woonkamer is voorzien van een nette donkere laminaatvloer en geniet van veel lichtinval middels de grote raampartijen. De woonkamer beschikt over een ruime inbouwkast met voldoende opbergruimte.
De keuken is voorzien van een nette laminaatvloer en beschikt over een gaskookplaat.
Het appartement beschikt over een slaapkamer welke geniet van veel lichtinval. De slaapkamer is voorzien van een tapijtvloer. Via de slaapkamer bereikt u de ruime badkamer.
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafel. Er is een separaat toilet aanwezig.
Het appartement heeft een eigen dakterras.
Het appartement is te huur voor maximaal 1 jaar. Ook is het is mogelijk om voor dit appartement huurtoeslag aan te vragen!
De huurprijs van dit appartement in Vught bedraagt € 720,00 exclusief een voorschotbedrag voor de kosten van energie. Voor de waarborgsom moet men rekening houden met een bedrag van € 1000,00.
Voor meer informatie over het huren van dit appartement in Vught via RNC Wonen kunt u contact opnemen met ons via info@rncwonen.nl.

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 70

Overige

Borgsom 1000
Wachttijd 0
Appartement Ja
Bestaande bouw Ja
Direct beschikbaar Ja
Show with reservation 0

RNC Wonen

U kunt contact opnemen met RNC Wonen middels het contactformulier
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Taalstraat in Vught?