Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Leuk appartement te huur op een top locatie in het centrum van Breda Gelegen in Breda ligt dit prachtige en ruime 4-kamer appartement aan de Haven. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 135 m2, is gebouwd in 1730.
Uniek wonen in Breda. Dat kan goed in deze buurt. Haven 6-A is gelegen in de buurt City. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Breda, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 8 minuten rijden. Indeling en omschrijving huur appartement Breda: Eerste verdieping:
Middels een eigen voordeur krijgt u via de trap toegang tot de woning.
1e verdieping:
Middels de gang krijgt u toegang tot de 3 slaapkamers, badkamer en toilet.
De slaapkamers zijn voorzien voor een nette laminaatvloer en genieten van veel lichtinval middels de grote raampartijen. De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel met spiegel en een design radiator. Er is een separaat toilet aanwezig op de eerste verdieping, ook deze is luxe afgewerkt.
2e verdieping:
Hier bevindt zich de woonkamer en keuken met een vide. De woonkamer beschikt over een houten vloer. De open ruime keuken in rechte opstelling is voorzien van een kookplaat, oven, vaatwasser en spoelbak. Via de keuken krijgt u toegang tot het ruime dakterras.
Middels een trap in de woonkamer bereikt u de vide, waar u ook heerlijk kunt zitten.
De huurprijs van dit mooie appartement in Breda bedraagt € 1.895,00 exclusief servicekosten en energiekosten. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van € 3.500,00.
Voor meer informatie over het huren van dit appartement in Breda via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 135

Overige

Borgsom 3500
Wachttijd 0
Appartement Ja
Bestaande bouw Ja
Direct beschikbaar Ja
Show with reservation 0

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 135

Overige

Borgsom 3500
Wachttijd 0
Appartement Ja
Bestaande bouw Ja
Direct beschikbaar Ja
Show with reservation 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

RNC Wonen

Aangeboden door:

RNC Wonen