Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de charmante Torenstraat in Helvoirt is deze vrijstaande woning met een karakteristieke uitstraling gelegen. Passend bij de sfeer van de woning zijn er mooie details in de afwerking aanwezig. Enkele kenmerken een woonkamer met schouw, een woonkeuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een tuin gelegen op het zuid/westen. Parkeren kan op eigen terrein en de centrumvoorzieningen zijn op loop/fietsafstand.
ENTHOUSIAST geworden over deze gezellige en ruime solide woning? Een juiste beoordeling van de woning komt het beste tot zijn recht bij een persoonlijke rondleiding, die ik graag voor u verzorg.
Wonen in de heerlijkheid Helvoirt, een buitenplaats van Vught!
Een typisch en idyllisch Brabants dorpje in de gemeente Vught. In Helvoirt leef je in het Groene Woud tussen de natuurgebieden Helvoirts Broek en Nationaal Park de Loonse & Drunense Duinen. Er zijn volop mogelijkheden om in de nabijheid van de woning in de prachtige natuur te fietsen en te wandelen, waarbij je eventueel een stop kunt maken in een van de gezellige restaurants en cafés in de buurt.
Helvoirt is een verrassend dorp met diverse faciliteiten, winkels en een actief verenigingsleven.
Een plaats, die juist door de vele faciliteiten al snel een thuisgevoel geeft voor jong en oud.
In het dorp en de omgeving wordt het hele jaar door van alles georganiseerd; van festivals, concerten, sportevenementen tot culturele activiteiten. Bourgondisch Brabant is echt van toepassing op deze regio met volop mooie kleine en wat grotere plaatsen.
Binnen een paar minuten ben je bovendien in het eveneens gezellige Vught of Oisterwijk en het is nog geen kwartier rijden naar Den Bosch of Tilburg. In Helvoirt woon je vooral heel comfortabel met scholen, sportvelden en supermarkten op loopafstand.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 265

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 265

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl