Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Interveste. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 20 euro per jaar.

Over deze woning

In Helmond heeft Interveste deze leuke eengezinswoning beschikbaar. De woning heeft een oppervlakte van ongeveer 74m². Je krijgt dus een zee aan ruimte tot je beschikking. Via de hal bereik je de woonkamer uit die doorloopt naar de eetkamer en open keuken. Door de grote ramen in de woonkamer en keuken komt er veel natuurlijk licht de woning in. De woning beschikt over een badkamer en een separaat toilet.

Op de eerste verdieping heb je de beschikking over meerdere slaapkamers. In de mooie achtertuin kun je heerlijk genieten van de warme zomerdagen. Ideaal voor een BBQ of een drankje in de zon!

Over de locatie

De woning bevindt zich op korte afstand van diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, een speeltuin en sportcomplex 'De Braak'. Op nog geen 15 minuten fietsen van de woning sta je midden in het centrum van Helmond. Daarnaast bereik je via verschillende uitvalswegen in korte tijd de snelweg. Wanneer je behoefte hebt aan wat rust, kun je heerlijk gaan wandelen in het Natuurgebied De Bundertjes wat zich op nog geen 10 minuten fietsen afstand bevindt van de woning.

 Maandelijkse kosten

Zou je hier graag willen wonen? Dat kan! Je kunt deze woonruimte huren voor een maandelijks bedrag van € 475,00,-. Naast deze kosten wordt er maandelijks een niet verrekenbaar bedrag van € 4,00,- aan servicekosten gevraagd.

Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning
Bouwjaar 1948
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1948
Woon oppervlakte 74

Overige

Eengezinswoning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning
Bouwjaar 1948
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1948
Woon oppervlakte 74

Overige

Eengezinswoning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

interveste.nl

Aangeboden door:

interveste.nl