Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

3 bedroom apartment near city centre

In de geliefde woonwijk “De Muntel” gelegen, sfeervolle en karakteristieke jaren ’30 boven woning met fraaie details en een 2 zonnige balkons. Deze markante woning is gesitueerd in een vooroorlogse woonomgeving, nagenoeg grenzend aan het Prins Hendrik Park en op loopafstand van de historische binnenstad. Een brede groenstrook met daarachter het park zorgt voor een heerlijk uitzicht vanuit de woning. Gelegen op loopafstand van alle faciliteiten die de Bourgondisch binnenstad te bieden heeft en tevens gunstig gesitueerd ten opzichte van het Centraal Station, uitvalswegen en culturele voorzieningen, zoals de Verkadefabriek.

Dat gezegd hebbende over de wijk. Op maar een paar plekjes in deze wijk heb je een vrij en weids uitzicht. Dat is hier zeker het geval. Je kijkt royaal weg, langs de nieuwe appartementen van de Amazones en over de IJzeren Vrouw. En dan kun je ook nog je auto, of zelfs auto's voor de deur kwijt voor ca. € 40,- per jaar p/st. Geen wachtlijst. Kortom: topplekje

Deze boven woning is verdeeld over 3 verdiepingen, heeft 3 slaapkamers en een groot dakterras. Ideaal voor woning delers.

1e verdieping.
Op de verdieping kijk je vooral lekker weg over beide straten, terwijl er niet echt teruggekeken wordt. Dat maakt dat je bijvoorbeeld makkelijker de en-suitedeuren laat zitten. En, naast de charme ervan, is het af en toe ook best praktisch een deur dicht te kunnen trekken. Daarmee zijn de eetkamer en woonkamer één geworden. De houten vloer past natuurlijk helemaal perfect hier.. Een keuken voorzien van: kookplaat vaatwasser en koelkast.

2e verdieping.
Deze bovenwoning is groot, erg groot. Op de verdieping vind je een flinke slaapkamer en een aparte wasruimte.
Er is een grote inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en het tweede toilet.

3e verdieping.
Dan is er nog een 2e en een 3e slaapkamer, en dat is vrij zeldzaam voor een appartement. En dan is er natuurlijk het grote dakterras. Wat een plek, op het dak van de stad. Zo hoog heb je bijna altijd zon en zicht op de Sint Jan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Nextmove makelaars

Aangeboden door:

Nextmove makelaars