Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Betreed het bijzondere karakter van deze villa aan de Molenheide in Lieshout. Een dier vriendelijke vrijstaande woning die alle facetten van comfort en luxe omarmt. Met vijf slaapkamers (1 als kastenkamer), een riante tuin, niet één maar twee badkamers en een scala aan unieke voorzieningen, biedt deze woning een thuis dat elke verwachting overstijgt. Ontdek de privacy, de nog aan te leggen tuin, de wijnkelder/mancave, de hondenren, de airco, en de vloerverwarming die deze woning tot een uniek geheel maken. Dit is een echt familiehuis, wordt dit jouw nieuwe thuis?
Gelegen in het pittoreske Lieshout, biedt de buurt een weelderige omgeving met de allure van een luxe villa in de bossen. Geniet van de rust, omringd door natuur, en ontdek de nabijheid van voorzieningen. De bereikbaarheid met openbaar vervoer (bushaltes) en uitvalswegen (N270, N279 en N615) voegt extra gemak toe aan deze idyllische locatie.
Begane grond
Via een eigen oprit betreed je de woning, waar een ruime hal met visgraatvloer en witte wanden je verwelkomt. De hal leidt naar een garage, kelder, eerste verdieping, toilet, en de woonkamer.
In de woonkamer valt de cinewall direct op, waardoor deze ruimte zich uitstekend leent voor diverse activiteiten. Verder zorgen de vele raampartijen voor een overvloed aan natuurlijk daglicht. De woonkamer geeft toegang tot de achtertuin en de open keuken.
De keuken is uitgerust met een prachtig kookeiland, witte, greeploze keukenkasten met een donker keukenblad. Tevens ben je er voorzien van een horecakraan, twee inbouw ovens, inductiekookplaat en een inbouw koel-/vroescombinatie. Ook heb je hier genoeg ruimte om te dineren en kun je vanuit de keuken een bijkeuken en achtertuin betreden.
Eerste verdieping
Een vaste trap leidt naar de overloop op de eerste verdieping, waar zich drie slaapkamers, een walk-in-closet, wasruimte en twee badkamers bevinden.
Beide badkamers zijn robuust afgewerkt en voorzien van dakkapellen. De grootste badkamer beschikt over een badkuip en dubbel wastafelmeubel, terwijl de andere badkamer over een douche en dubbel wastafelmeubel beschikt.
Alle slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. Daarnaast zijn de kamers ook ideaal om bijvoorbeeld als een thuiskantoor of speelkamer voor de kinderen te gebruiken. De keuze is aan jou!
Tweede verdieping
Op de tweede verdieping vind je een vierde slaapkamer met een schuin dak en riant dakraam, waardoor deze ruimte een uniek karakter heeft.
Buitenruimte
De achtertuin wordt nog aangelegd,  is van zeer goed formaat en voorzien van veel volwassen groen, waardoor je hier van veel privacy geniet.
Vrijstaande woning met vijf slaapkamers
Volledig geïsoleerd
Airco
Alarminstallatie
Perfect onderhouden
Luxe keuken met kookeiland
Twee robuuste badkamers
Riante achtertuin met veel privacy
Wijnkelder, hondenren, airco, vloerverwarming
Rustig gelegen en goede bereikbaarheid
Bijzonderheden: - Beschikbaar per: direct - De geadverteerde huurprijs is gebaseerd op een huurcontact voor minimaal 12 maanden. - Gas, water & licht is niet inbegrepen in de huurprijs - Voorschot gas, water & licht zal ongeveer 200-300 euro per maand bedragen - Internet en tv zal ongeveer 50 euro per maand bedragen- Er komt een vast bedrag van 400 euro per maand op de huurprijs voor tuinonderhoud- De woning is ook zonder meubels te huur voor 500 euro minder per maand- De tuin wordt nog verder aangelegd!
******** is de specialist voor het huren en verhuren van woningen en appartementen in de regio Eindhoven. Ga voor het complete woningaanbod naar ********, de expert in housing voor expats.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 6

Woningdetails

Woon oppervlakte 230

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 6

Woningdetails

Woon oppervlakte 230

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl