Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Interveste. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 25 euro per jaar.

Tijdelijke werkruimtes beschikbaar in Roosendaal

In Roosendaal beheren wij een project met fijne werkruimtes. Deze ruimte is geschikt voor kantoorhouders. Benieuwd waarom dit dé perfecte locatie is voor jouw onderneming? Lees snel verder!

De ligging en bereikbaarheid van Roosendaal

Het project is gelegen op toplocatie in het centrum van Roosendaal. Reis je met het openbaar vervoer? Op enkele minuten fietsen vind je de NS-Station van Roosendaal. Ook zijn er meerdere bushaltes in de omgeving. Met de auto zit je binnen twee minuten op de snelweg.

Hoe zien de werkruimtes in Roosendaal eruit?

In dit project hebben wij op de begane grond een ruimte beschikbaar van circa 25-30 m². Op de gang vind je een kleine pantry en de toiletten.

Over Roosendaal

Roosendaal, een bruisende stad in het hart van Noord-Brabant. Met een rijke geschiedenis, levendige gemeenschap en talloze attracties, is Roosendaal een must-visit bestemming voor zowel inwoners als bezoekers. Verken de pittoreske straatjes van het historische stadscentrum, waar lokale winkels, restaurants en cafés wachten om ontdekt te worden. Geniet van culturele hoogtepunten zoals het Tongerlohuys museum en theater De Kring, of ontspan in de weelderige groene ruimtes van het Vrouwenhofpark. Met zijn gunstige ligging nabij België en uitstekende transportverbindingen is Roosendaal gemakkelijk bereikbaar voor een dagje uit of een langer verblijf. Ervaar zelf de veelzijdigheid van Roosendaal en laat je verrassen door alles wat deze stad te bieden heeft.

Wat kost werken in Roosendaal bij Gapph?

Je krijgt van ons een werkruimte op basis van een bruikleenovereenkomst. Je kunt hier al werken voor € 250,- per maand. Dit is inclusief gas, water en licht.

Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bedrijfsruimte
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 30

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bedrijfsruimte
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 30

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

interveste.nl

Aangeboden door:

interveste.nl