Beschrijving

Altijd al eens eerste bewoner willen zijn en wenst u een hoogwaardig afwerkingsniveau? Bent u een starter, stel of singel? LET dan OP en bekijk het concept de Robijn Alkmaar!
In Alkmaar wordt inmiddels hard gewerkt aan het concept de Robijn Alkmaar. De ligging is ideaal ten opzichte van de historische en levendige binnenstad, Station Alkmaar – Noord en uitvalswegen A9. In de Robijn Alkmaar worden 49 moderne en hedendaagse studio – appartementen gerealiseerd welke van diverse gemakken en faciliteiten voorzien worden. De studio’s en appartementen variëren tussen de 27m2 en 59m2, op iedere etage komt een gezellig zitje, er is een ruime en veilige parkeergarage, camera toezicht en er zijn twee sfeervolle dakterrassen exclusief voor de bewoners van de Robijn Alkmaar.
De kale huurprijzen variëren van € 485,- tot € 710,- per maand, afhankelijk van het aantal m² en de vermoedelijke opleverdata staat op 1 oktober 2016. Er bestaat de mogelijkheid om huurtoeslag aan te vragen waarbij de hoogte onder andere afhangt van het inkomen. Op een afgesloten parkeerterrein onder het gebouw is voor € 50,- per maand een eigen parkeerplaats te huur.
Zie jij jezelf al wonen in één van deze prachtige woningen? Neem voor meer informatie contact op met Domica Amsterdam, 020-6391149, alkmaar@domica.nl of bekijk de website www.derobijnalkmaar.nl eens. GEINTERESSEERDE KOMEN UITSLUITEND IN AANMERKING VIA INSCHRIJVING www.derobijnalkmaar.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 40
Inhoud woonhuis 100
Aantal verdiepingen 3

Overige

Perceel oppervlakte 40
Appartement Ja
Prijs opmerking p/m
Aantal slaapkamers 1

Kamers.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande kamer ga je naar Kamers.nl
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Schinkelwaard in Alkmaar?

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door:
Kamers.nl

Bekijk meer details van deze huurwoning op de website van: Kamers.nl

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door:
Kamers.nl

Bekijk meer details van deze huurwoning op de website van: Kamers.nl