Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

FURNISHED 1-BEDROOM APARTMENT (FOR A SINGLE EXPAT) IN THE HEART OF OUD-ZUID!

Area:
The apartment is located in the southern district near the Museumplein and the van Baerlestraat, within walking distance of the Concertgebouw and the Albert Cuyp market. There are excellent links with the A10 via the S109 and S108. With the bike is the center of Amsterdam within easy reach. The apartment is conveniently located to public transportation. Schiphol Airport is easily accessible by car and train (from Station Amsterdam Zuid.)

Layout;
The apartment is on the first floor. Through the common staircase you enter the main hall. From the hall, all rooms accessible. The master bedroom of 25m2 is located on the rear of the house. It is equipped with a sink and a large closet. The spacious bathroom has a sink, bathtub and separate shower. This has recently been modernized. The living room at the front of the house is fully furnished. Through the living room is the kitchen. Which is fully equipped including washing machine.


Details;
- FOR A SINGLE EXPAT
- Fully newly furnished
- Available immediately
- Rental price is excluding utilities
GEMEUBILEERD 2-KAMER APPARTEMENT IN HET HART VAN OUD-ZUID!


Omgeving:
Het appartement is gelegen in stadsdeel Zuid vlakbij het Museumplein en de van Baerlestraat, op loopafstand van het Concertgebouw en de Albert Cuypmarkt. Er is een goede aansluiting met de Ring A10 via de S109 en S108. Met de fiets is het Centrum van Amsterdam makkelijk bereikbaar. Het appartement is gunstig gelegen t.o.v. het openbaar vervoer. Schiphol is zeer goed bereikbaar met de auto en trein (vanaf Station Amsterdam Zuid.)

Indeling;
Het appartement bevindt zich op de eerste etage. Via het gezamenlijk trappenhuis betreed je de centrale hal. Vanuit de hal zijn alle vertrekken te bereiken. De grote slaapkamer van 25m2 bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze is voorzien van een grote kastenwand. De ruime badkamer is voorzien van wasbak, ligbad en aparte douche. Deze is recent gemoderniseerd. De woonkamer aan de voorkant van het huis is volledig ingericht. Via de woonkamer is de woonkeuken te bereiken. Die is volledig voorzien incl wasmachine.


Bijzonderheden;
- Volledig nieuwe gemeubileerd
- Beschikbaar per direct
- Huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 210
Aantal verdiepingen 1

Overige

Appartement Ja
Bovenwoning Ja
Gemeubileerd Ja
Aantal slaapkamers 1
Aanvaarding opmerking Per direct

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Nicolaas Maesstraat in Amsterdam?

Aangeboden door:

Your Home Makelaardij