Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een unieke locatie in het hart van Amsterdam centrum ligt dit kantoor in een recent gerenoveerde charmante herenhuis aan de Amstel, tegenover hotel de l'Europe en de Groenburgwal met vrij uitzicht op de Zuidertoren!
Al het bruisende wat deze stad te bieden heeft, treft u hier in de directe omgeving. Denk aan onder andere de oneindige gezellige cafés en restaurants, winkels, De Kleine Komedie op 50 meter, het openbaar vervoer, het pas gerenoveerde Rembrandtplein, het Spui, het Rokin, de Dam en de Kalverstraat. Met het Rembrandtplein om de hoek zijn er goede openbaar vervoer verbindingen in de directe omgeving.
De kantoorruimte die wij te huur aanbieden betreft de eerste en tweede verdieping met een oppervlakte van ca. 140 m² van dit charmante herenhuis, uiteraard met eigen entree en opgang.
Indeling begane grond; entree eigen opgang met trap naar 1e verdieping. Zeer ruime kantoorruimte met aan de voorzijde openslaande deuren naar de Amstel met rolluik. Aan de achterzijde een pantry en tussenhal met toiletruimte.
Indeling eerste verdieping: Een geweldig uitzicht op de Amstel en op de Zuidertoren, dat is wat het eerste opvalt zodra men de trap opkomt. Royale open kantoorruimte met aan de achterzijde een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en naastgelegen tweede toiletruimte.
Bijzonderheden
- Hartje Centrum.
- Tweede en derde verdieping betreft een woonhuis
- Huursom € 2.450,00 per maand exclusief BTW en gas / water / elektra
- Borgsom 2 x maand huur
- In het gebouw is het niet toegestaan te roken
- Oplevering per direct
Parkeren
Betaald parkeren of middels het vergunningsstelsel. Meer informatie op www.cition.nl
Tekst Amstel boven;
Look below for english
Op een unieke locatie in het hart van Amsterdam centrum ligt dit gerenoveerde charmante herenhuis aan de Amstel, tegenover hotel de l'Europe en de Groenburgwal met vrij uitzicht op de Zuidertoren!
Al het bruisende wat deze stad te bieden heeft, treft u hier in de directe omgeving. Denk aan onder andere de oneindige gezellige cafés en restaurants, winkels, De Kleine Komedie op 50 meter, het openbaar vervoer, het pas gerenoveerde Rembrandtplein, het Spui, het Rokin, de Dam en de Kalverstraat.
Het appartement wat wij te huur aanbieden betreft de de tweede, derde en kapverdieping met een woonoppervlakte van 143 m² en het appartement beschikt tevens over een riant dakterras van maar liefst 46m2.
Indeling begane grond; entree eigen opgang met trap naar 2e verdieping.
Indeling 2e verdieping: Zeer ruime en lichte woonkamer met een geweldig uitzicht op de Amstel en op de Zuidertoren. Royale open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, seperate vrieskast, oven en een grote gaskookplaat. Aan de achterzijde is er een slaap/ werkkamer met badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet.
Indeling 3e verdieping: Zeer ruime en lichte slaapkamer, voorzien van dakramen, gelegen aan de voorzijde. Mooie badkamer met ligbad, douche, twee wastafels en een wc. Hal met drie bergkasten/ cv-ruimte. Tweede ruime en eveneens lichte slaapkamer, gelegen aan de achterzijde.
Kapverdieping: Overloop met toegang tot het dakterras van 46m² met een prachtig uitzicht en veel privacy. Aan de achterzijde van het terras bevindt zich nog een berging.
Bijzonderheden
- Hartje Centrum.
- Riant dakterras met geweldig uitzicht !
- Geheel recent intern gerenoveerd.
- Begane grond en eerste verdieping zijn verhuurd aan een advocatenkantoor
- Huursom € 2450 per maand exclusief gas / water / elektra
- Borgsom 2 x maand huur
- In het appartement mag niet gerookt worden
Parkeren
Betaald parkeren of middels het vergunningsstelsel. Meer informatie op www.cition.nl
At a unique location in the heart of Amsterdam center this renovated mansion is located along the Amstel River , opposite the Hotel de l'Europe and the Groenburgwal with unobstructed views of the South Tower !
All the lively what this city has to offer , you will find here in the immediate vicinity. Consider including the infinite cozy cafes and restaurants , shops , The Little Comedy (De Kleine Komedie ) at 50 meters, public transport, the newly renovated Rembrandtplein , Spui , Rokin , Dam Square and the Kalverstraat .
The apartment that we offer for sale as the second , third and top floor with a living area of 143 sqm and the apartment also has a spacious roof terrace of 46 sqm.
Ground floor : entrance private entrance with stairs to 2nd floor .
Layout 2nd floor : Very spacious and bright living room with a great view over the Amstel River and the South Tower . Spacious open kitchen with appliances including a dishwasher, fridge , separate freezer, oven and large gas hob . To the rear there is a bedroom / office with bathroom with sink , shower and toilet .
Layout 3rd floor : Very spacious and bright bedroom , skylights , located on the front . Nice bathroom with bath, shower , two sinks and a toilet . Hallway with three storage cupboards / boiler room . Second spacious and bright bedroom is also located at the rear.
Top floor : Landing with access to the roof terrace of 46 sqm with stunning views and privacy . At the rear of the terrace there is a storage room .
Remarks
- City center!
- Spacious roof terrace with great views !
- Completely newly renovated internally .
- Ground floor and first floor are leased to a law firm
- Rent €2450 per month excluding gas / water / electricity
- Deposit 2 x monthly rent
- The apartment is non-smoking
Parking
Paid parking or by the licensing system . More information on www.cition.nl

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 432
Aantal verdiepingen 2

Overige

Aan water Ja
In overleg Ja
Appartement Ja
Bovenwoning Ja
CV ketel water Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Huisportaal.nl

U kunt contact opnemen met Huisportaal.nl middels het contactformulier
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Amstel in Amsterdam?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis