Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**ENGLISH TEXT BELOW**

Op één van de leukste locaties van Amsterdam wordt dit sfeervolle 2- kamer appartement aangeboden. In de gezellige Jordaan (Noordermarkt ) en op loopafstand naar de Haarlemmerdijk en de Westerstraat met de vele winkels, restaurants en cafés. De woning is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (Centraal Station). De Palmgracht is een gedempte gracht in de Amsterdamse Jordaan tussen de Brouwersgracht en de Lijnbaansgracht in hartje Centrum.

Indeling
Via het gezamenlijke trappen huis bereikt u de eerste verdieping
De woonkamer is licht en ruim in gedeeld met een vrij uitzicht.

Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de slaapkamer en de keuken. De moderne keuken is voorzien van al het benodigde apparatuur. De slaapkamer grenst aan de nette badkamer met douche en toilet. Het gehele appartement is voorzien van een mooie houten vloer. Geschikt voor 1 persoon.

Absoluut de moeite waard om te bezichtigen !

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

At one of the nicest locations in Amsterdam, this cosy 2-room apartment is offered. In the Jordaan (Noorder Market) and on walk distance to the Haarlemmerdijk and the Westerstraat with the many shops, restaurants and cafés. The property is also easily accessible by public transport (Central Station). The Palmgracht is a muted canal in the Jordaan district between the Brouwersgracht and the Lijnbaansgracht in the city centre.

Division
Through this joint stairwell you will reach the first floor.The living room is bright and spacious in shared with a nice and open view. The modern kitchen is equipped with all necessary equipment. At the rear of the apartment the bedroom is situated. The bedroom adjoins the bathroom with a shower and toilet. The entire apartment is equipped with a beautiful wooden floor. Suitable for 1 person!

Definitely worth a visit!

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1938
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1938
Woon oppervlakte 54
Inhoud woonhuis 135
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 100
Aantal slaapkamers 2

HBhousing

U kunt contact opnemen met HBhousing middels het contactformulier
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Palmgracht in Amsterdam?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis