Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Interveste. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 20 euro per jaar.

Deze eengezinswoning in Wervershoof ligt op loopafstand van het IJsselmeer. De woning is van alle gemakken voorzien.


Op de begane grond bevinden zich een ruime woonkamer, een keuken en separaat toilet. Door de grote ramen in de woonkamer kun je genieten van veel natuurlijke lichtinval en gezien de hoeveelheid natuur rondom de woning is de kans groot dat je een groen uitzicht hebt (afhankelijk van het jaargetij uiteraard :D ).

Op de eerste verdieping bevinden zich de 2 slaapkamers en de badkamer. De tweede slaapkamer kan ook functioneren als bijvoorbeeld een kantoor.

Over Wervershoof

Er zijn meerdere theorieën over het ontstaan van de plaatsnaam Wervershoof. De meest voorkomende theorie is dat het dorp vernoemd is naar de prediker Werenfidus. Hij was destijds woonachtig in een hoeve in het latere Wervershoof.

Een van trekpleisters van Wervershoof is toch echt de natuur. Waar je ook kijkt zie je groen om je heen. Ga bijvoorbeeld lekker lopen in het natuurgebied Koopmanspolder. Ben je meer van het water dan is een bezoekje aan De Vooroever of het lokale zwembad zeker aan te raden. Voor al je dagelijkse voorzieningen kun je lopend naar het winkelcentrum die nog net niet bij je om de hoek zitten.


Tijdelijke bewoning

Er zijn nieuwe plannen voor deze woning. Wanneer en of die plannen uitgevoerd gaan worden kunnen we je nog niet vertellen. Tot die tijd zoeken we nieuwe tijdelijke bewoners in Wervershoof die hier minimaal zes maanden willen wonen.


Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten bedragen €442,- per maand. Dit bedrag is exclusief het gebruik van gas, water en elektra. Hier komen servicekosten kosten bij van € 5,00.


De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.


Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 65

Overige

Eengezinswoning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 65

Overige

Eengezinswoning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

interveste.nl

Aangeboden door:

interveste.nl