Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

English tekst below
Indeling:
Bij entree van het huis bevindt u zich eerst in de hal. Op de rest van de begane grond vindt u de woonkamer, de keuken en een separaat toilet. De woonkamer biedt een comfortabele sfeer met veel natuurlijke licht door de grote raampartijen. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, een gasfornuis met afzuigkap, een oven en magnetron combinatie, een koel/vries combinatie, een vaatwasmachine. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel met wastafelmeubel, een douchecabine, een jacuzzi en een toilet. Onder de drie slaapkamers bevindt zich de master slaapkamer. Op de laatste en bovenste verdieping, de zolder, bevinden zich nog twee extra slaapkamers. Op zolder is er ook een overloop, waar de wasmachine en droger staan.
Omgeving:
Een ruime eengezinswoning in een kindvriendelijke buurt. Saturnus 13 is gelegen in de Hemellichamenbuurt in Middenhoven. Dit is een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. In de omgeving zijn een aantal basisscholen en middelbare scholen. Naast de mogelijkheid om gemakkelijk met de fiets zich te vervoeren is het ook mogelijk om gebruik te maken van het openbaar vervoer via de metro en de bus. Het meest nadere station voor de metro is De Meent, en de bus is beschikbaar via een ruime hoeveelheid bushaltes. In de nabije omgeving zijn er ook ruim voldoende sportmogelijkheden voor bijvoorbeeld voetbal.
Bijzonderheden:
& Huursom: €2500,-
& Voorzien van dubbel glas
& Energielabl C
& Grotendeels gemeubileerd
& Per direct beschikbaar
English
Classification:
Upon entering the house you will first find yourself in the hall. On the rest of the first floor you will find the living room, the kitchen and a separate toilet. The living room offers a comfortable atmosphere with lots of natural light through the large windows. The kitchen is equipped with built-in appliances, a gas stove with hood, an oven and microwave combination, a fridge/freezer combination, a dishwasher. On the second floor you will find three bedrooms and the bathroom. The bathroom has a sink with vanity unit, a shower stall, a Jacuzzi tub and a toilet. Among the three bedrooms is the master bedroom. On the last and top floor, the attic, there are two additional bedrooms. In the attic there is also a landing, where the washer and dryer are located.
Surroundings:
A spacious single-family home in a child-friendly neighborhood. Saturn 13 is located in the Hemelichamenbuurt in Middenhoven. This is a relatively quiet neighborhood considering the population density. Nearby are a number of elementary and secondary schools. Besides the possibility of easy transportation by bicycle, it is also possible to use public transportation via the metro and bus. The closest station for the metro is De Meent, and the bus is available through an ample amount of bus stops. In the vicinity there are also ample sports facilities for example soccer.
Details:
& Rent: €2500,-.
& Double glazing
& Energy label C
& Furnished
& Immediately available

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 6

Woningdetails

Woon oppervlakte 139

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 6

Woningdetails

Woon oppervlakte 139

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Wooninfluencers

Laden..