Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig gerenoveerd appartement in Amsterdam!
Huurprijs: €1.895,00 exclusief G/W/E, internet/tv en gemeentelijke lasten
Staat: Semi-Gestoffeerd
Beschikbaar per: 1. februari 2023
Huurperiode: minimaal 12 maanden
Highlights:
– ideale locatie nabij openbaar vervoer
– Fijn balkon
– Volledig gerenoveerd
– Drie ruime (slaap)kamers
De woning:
Entree, tochtportaal (kleine hal) met meterkast die links toegang biedt tot de keuken met daarin een net keukenblok en plaats voor een eethoek. Vanuit de keuken betreedt u de lichte, ruime woonkamer van circa 23 m2 met toegang tot het balkon over de gehele breedte van het appartement. Een tweede deur in de woonkamer brengt u in de ruime hal die toegang biedt tot het separaat toilet met fonteintje, de nette badkamer voorzien met douche, wastafel en wasmachine-aansluiting en de slaapkamer van circa 12 m2.
Vanuit de woonkamer loopt u de ruime hal in van circa 9 m2 welke bijvoorbeeld te gebruiken is als kantoor of speelhoek voor de kinderen. Tot slot betreedt u vanuit de hal de tweede- en derde slaapkamer van respectievelijk circa 10 m2 en 15 m2, beide slaapkamers grenzen aan het balkon.
Locatie:
Een ideale woonomgeving met veel groen, rust en ruimte. Ruim voldoende parkeerplaatsen en bovendien parkeert u gratis. Het nieuwe winkelcentrum De Kameleon ligt pal om de hoek voor uw dagelijkse boodschappen. De verbindingen met het openbaar vervoer en de uitvalswegen zijn uitstekend. Zuidoost is een dynamisch stadsdeel met uitgebreide voorzieningen op het gebied van sport, cultuur en onderwijs.
Voor deze woning kunt u contact opnemen met ******** Randstad!
Hoewel deze tekst met zorg is opgesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Maten zijn indicatief en niet NEN gemeten. Gunning voorbehoud goedkeuring door verhuurder / eigenaar. Hoogte van waarborgsom kan variëren, afhankelijk van profiel. Geen huisdieren. Roken niet toegestaan. Huurovereenkomst voor bepaalde tijd. Algemene voorwaarden van ROZ van toepassing.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 95

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 95

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl