Beschrijving

Aan de levendige Amsterdamsestraatweg gelegen karakteristiek appartementje met een eigen dakterras. Het appartement is volledig gerenoveerd met nieuwe vloerbedekking enz. Het centrum ligt op vijf fietsminuten afstand, uitvalswegen, diverse winkels alsmede openbaar vervoer zijn nabij.
Het appartement is onderdeel van een woning waarin meerdere appartementen zijn gelegen. Het appartement is volledig zelfstandig alleen de toilet moet met een persoon gedeeld worden.
**Indeling:**
Tweede etage, gedeelde overloop (met een persoon), treft u links de keuken en de douche aan en als u de gang uitloopt komt u terecht in de slaapkamer. Via een vaste trap bereikt u de sfeervolle woonkamer (5x3,30m2) met openslaande ramen naar het prive dakterras (3,5x2,5). Het uitzicht is adembenemend aangezien het appartement zeer hoog gesitueerd is.. Hierdoor overziet u de volledige stad en heeft u de gehele dag zon. Het appartement is alleen geschikt voor een, werkend persoon.
**Bijzonderheden:**
De studio is te huur voor onbepaalde tijd en is geschikt voor een werkend persoon. De studio wordt gestoffeerd opgeleverd en de totale huurprijs is inclusief gas, water en licht, tv aansluiting, gemeentelijke belastingen en servicekosten, maar exclusief internet!
//

Kenmerken

Algemeen

Soort woning monument
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 30
Aantal verdiepingen 4

Overige

Appartement Ja
Prijs opmerking excl

Kamers.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande kamer ga je naar Kamers.nl
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Amsterdamsestraatweg in Utrecht?

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door:
Kamers.nl

Bekijk meer details van deze huurwoning op de website van: Kamers.nl

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door:
Kamers.nl

Bekijk meer details van deze huurwoning op de website van: Kamers.nl