Beschrijving

Aan de Coornhertstraat perfect, net gerenoveerde 1-kamer appartement met een schattig balkonnetje, gesitueerd op de tweede etage. Het appartement is hoogwaardig en conform de laatste bouw, isolatie en veiligheidsnormen gerenoveerd
Het appartement bevindt zich op loopafstand van het bruisende centrum van de stad, in de gewilde buurt Dichterswijk. Winkels en de supermarkt bevinden zich letterlijk om de hoek. Het centraal station en de uitvalswegen bereikt u binnen enkele minuten.
**Indeling:**
Gezamenlijke entree. Tweede etage, via de voordeur komt u in de woonkamer. De woonkamer is ruim en praktisch ingedeeld en een open keuken. De woonkamer met open keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd met openslaande deuren naar het balkon.
De open keuken is voorzien van een luxe inbouwkeuken met diverse inbouwapparatuur, u kunt hierbij denken aan een inbouw gasstel, afzuigkap en een koelkast met vriesvak.
De open slaapkamer is aan de achterzijde gesitueerd. Het slaapgedeelte kunt u eventueel afscheiden doormiddel van een roomdivider! De badkamer is aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een luxe douche, wastafel en het toilet. De badkamer is geheel betegeld en heeft een hoogwaardige en luxe afwerking.
**Details:**
Het gehele appartement is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een laminaatvloer, alle wanden zijn strak gestuukt en wit. Door de goede isolatie van de woning en de HR-ketel zullen de stookkosten minimaal zijn. Tevens is het complex voorzien van gekoppelde brandmelders. De woning is geheel zelfstandig en kadastraal gesplitst, wat inhoudt dat u een parkeervergunning kunt aanvragen!
De woning is aan te merken als energiezuinig en is milieuvriendelijk beoordeeld. De woning heeft het volgende energielabel A!
**Bijzonderheden:**
De woning is te huur voor onbepaalde tijd. De huurprijs is exclusief gas, water en elektriciteit, u dient dit voor eigen rekening en risico te regelen met de leverancier. De aansluiting voor internet en tv, gemeentelijke lasten zijn niet inbegrepen in de huur.
De woning is uitsluitend te huur voor een werkend stel of persoon!
//

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 1

Woningdetails

Woon oppervlakte 35
Aantal verdiepingen 7

Overige

Appartement Ja
Prijs opmerking excl

Kamers.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande kamer ga je naar Kamers.nl
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Coornhertstraat in Utrecht?

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door: Kamers.nl

Bekijk meer details van deze huurwoning op de website van: Kamers.nl

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door: Kamers.nl

Bekijk meer details van deze huurwoning op de website van: Kamers.nl