Beschrijving

Ruim 2-kamer appartement (ca. 65m2) met veel lichtinval, gelegen nabij het Centrum van Maarssenbroek met berging en parkeergelegenheid op eigen terrein. Dit appartement is gestoffeerd en van alle gemakken voorzien.
Locatie: nabij het winkelgebied van het gezellige Maarssenbroek gelegen; winkels, horecagelegenheden, Maarssen CS en uitvalswegen in de nabije omgeving.
Indeling/omschrijving: Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft ruime living met open keuken, slaapkamer, badkamer, externe bergruimte en parkeergelegenheid op het terrein.
Bijzonderheden:
* De huurprijs is omgerekend € 940,- per maand inclusief voorschot op de gebruikerslasten (gas/water/elektra)
* Woonoppervlakte: circa 65 m2
* Aanvaarding: per 1 februari 2018 beschikbaar
* De verhuurperiode is voor onbepaalde tijd
* De opzegtermijn is gelijk aan 3 kalendermaanden
* De betaalperiode is gelijk aan de opzegtermijn
* De waarborgsom is gelijk aan 2 maanden huur
* Eenmalige kosten aan verhuurder €242,-- (inclusief BTW)
* Profiel huur kandidaat: 1 persoon (werkend) of 2 personen (werkend) stelletje, voorkeur voor expats.
* De foto's zijn van een ander vergelijkbaar appartement.
* De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
* Deze advertentie is met zorg samengesteld echter geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van goedkeuring verhuurder. Derhalve kunnen hier op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden.
* Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.
Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.
Zoeken
Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.
Matchen
De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.
Opdracht tot Dienstverlening (OTD)
Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur.
Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: 030-2901806 of mailen naar: info@viziermakelaardij.nl
Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 65

Overige

Appartement Ja
Aantal slaapkamers 1

Kamers.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande kamer ga je naar Kamers.nl
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Planetenbaan in Maarssen?

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door: Kamers.nl

Bekijk meer details van deze huurwoning op de website van: Kamers.nl

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door: Kamers.nl

Bekijk meer details van deze huurwoning op de website van: Kamers.nl