Beschrijving

De ligging
In de Dichterswijk, direct aan het Centraal Station van Utrecht, vlakbij oude stadscentrum en aan het water. Ondanks de centrale ligging in deze bruisende stad zijn er verschillende gemeenschappelijke terrassen aan het water en op het dak die veel rust en privacy bieden. De binnenstad is via de Moreelse brug binnen enkele minuten te bereiken. In de wijk zijn diverse winkels en horeca te vinden.
De voorzieningen
Op het met veel groen ingerichte terrein bevinden zich ruim zestig autoparkeerplaatsen, daarnaast zijn er verschillende terrassen en plekken om te ontspannen. Verder zijn er bij de ingang van het terrein verschillende ondergrondse afvalcontainers.
In het souterrain van gebouw is een grote en makkelijk toegankelijke fietsenstalling met een capaciteit van circa 350 fietsen. Via de fietsenstalling kun je direct bij het hoofdtrappenhuis en de lift komen. In het souterrain bevinden zich tevens circa 150 bergruimtes. Op de begane grond bevindt zich een ‘Miele Laundrette’ voorzien van was- en droogautomaten ten behoeve van de bewoners. Op de vijfde verdieping zijn nog twee gemeenschappelijke dakterrassen die een schitterend uitzicht over de stad bieden.
De appartementen
De kleinere appartementen met een vloeroppervlak van circa 30 m2 hebben een vrije hoogte van circa 3,5 meter. Om deze hoogte optimaal te benutten zijn deze woningen voorzien van een woonmeubel. Hierin zijn volgende voorzieningen op compacte wijze samengebracht: Bed, douche, wastafel, wc, kledingkast, boekenkasten, tv-meubel en de keuken. Doordat het bed zich boven bevindt blijft er extra ruimte over voor de woonkamer. Hierdoor is de leefruimte van deze appartementen vergelijkbaar met woningen van circa 40 m2. Naast de appartementen die zijn voorzien van een woonmeubel zijn tweekamerappartementen in het souterrain die direct aan het water zijn gelegen. Op de bovenste verdieping bevinden zich de driekamerappartementen met privé dakterrassen.
Het opleveringsniveau van de appartementen is hoogwaardig. Zo is het gehele gebouw geïsoleerd volgens de laatste normen en zijn alle woningen voorzien van zowel vloer- als wandafwerking, gordijnen, luxe keuken en sanitair. De keukens zijn voorzien van Siemens apparatuur met onder andere een oven-magnetron combinatie, afwasmachine en koelkast met vriesvak. Verder zijn alle woningen voorzien van een video-intercominstallatie, een eigen meterkast en glasvezelaansluiting.
Appartement specifiek:
Dit appartement bevindt zich in het souterrain aan het water. Op dit niveau is tevens de gezamenlijke fietsenstalling en de bergingen. Indeling: Vanuit de hal is er toegang tot de verschillende vertrekken: de woonkamer, de slaapkamer, de badkamer en de berging. Nabij de voordeur is een video/intercominstallatie voor bediening van de toegang in algemene hoofdentree. De woonkamer heeft luxe een open keuken die is voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, koel/vries cominatie, vaatwasser en combimagnetron. De slaapkamer biedt ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en een kledingkast. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. Bij een aantal van de appartementen in het souterrain is er een separaat toilet en de meeste hebben een eigen berging in de woning met een opstelplaats voor een wasmachine.
Meerdere types aanwezig, prijzen variëren van € 970,00 tot € 1105,00 incl stoffering, voor dit type.
Bijzonderheden:
* zicht op de gracht
* Minimaal 12 maanden te huur
* gestoffeerd
* Ook gemeubileerd op te leveren
* om voor deze woning in aanmerking te komen, stuur dan een email naar jvf@utrecht-rotsvast.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 40

Overige

Appartement Ja
Aantal slaapkamers 1

Kamers.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande kamer ga je naar Kamers.nl
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Jan van Foreeststraat in Utrecht?

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door:
Kamers.nl

Bekijk meer details van deze huurwoning op de website van: Kamers.nl

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door:
Kamers.nl

Bekijk meer details van deze huurwoning op de website van: Kamers.nl