Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Schitterend appartement te huur op een toplocatie in Utrecht. Schitterend nieuw gerenoveerd appartement gelegen in een sfeervol pand. Gelegen in hartje centrum. Door de riante ligging zijn alle belangrijke voorzieningen op loopafstand; u staat bijvoorbeeld binnen enkele minuten lopen op de Oudegracht en het Centraal Station. De uitvalswegen naar verschillende steden zijn snel te bereiken.
Indeling en omschrijving huur appartement Utrecht:
Dit gerenoveerde appartement is ca. 125 m2 en is gelegen op een prachtige locatie in Utrecht. Het appartement is geheel vernieuwd.   Het appartement beschikt over 3 slaapkamer, 2 badkamer en een luxe keuken met diverse luxe inbouwapparatuur. Ook beschikt het appartement over terrassen en balkons.
De huurprijs van dit prachtige appartement bedraagt €2750,00 exclusief de kosten voor energie en servicekosten. Voor de waarborgsom moet men rekening houden met een bedrag van €5500,00. Voor meer informatie over het huren van dit mooie appartement via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl.

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 125

Overige

Borgsom 5500
Wachttijd 0
Appartement Ja
Bestaande bouw Ja
Direct beschikbaar Ja
Show with reservation 0

RNC Wonen

U kunt contact opnemen met RNC Wonen middels het contactformulier
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Voorstraat in Utrecht?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis