Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeven prachtige Short stay appartementen op toplocatie in Amersfoort!
Appartement per direct beschikbaar!
Huurprijzen inclusief alle kosten variëren tussen de €1600,00 en €1675,00.
In het stadscentrum van Amersfoort zijn 7 moderne short stay appartementen gerealiseerd. De appartementen zijn van alle gemakken en services voorzien en klaar voor de toekomst. De short stay appartementen aan de Utrechtseweg 25 (A t/m G) zijn per direct beschikbaar voor de verhuur voor een minimale periode van 2 weken en een maximale periode van 6 maanden. Ook de huur van een eigen parkeerplaats tijdens het verblijf behoort tot de mogelijkheden.
Nefkens Park bevindt zich in hartje Amersfoort, vlakbij alle voorzieningen en de bruisende binnenstad. Het Centraal Station is letterlijk om de hoek. Op enkele minuten lopen zijn volop leuke restaurants, een bioscoop en meerdere supermarkten te vinden. En toch ligt Nefkens Park ook op fietsafstand van het groen van het Bergkwartier, bos Birkhoven en Dierenpark Amersfoort.
De moderne appartementen worden gemeubileerd verhuurd, inclusief benodigdheden als bijvoorbeeld servies en zelf een was-/droogcombinatie. Uniek is – zeker in de binnenstad van Amersfoort – de eigen parkeerplaats waarover ieder appartement kan beschikken in de parkeerkelder. In overleg zijn aanvullende diensten als wekelijks schoonmaak en linnenservice gemakkelijk toe te voegen.
Welke diensten krijg ik geleverd? De servicekosten bedragen €400,- over de huur wordt BTW betaald a €100,-. De huur van een appartement komt inclusief de volgende leveringen en diensten: meubilair onderhoud meubilair (excl. schade door molest) parkeerplaats (inclusief oplaadpunt elektrische auto/fiets) onderhoud en schoonmaak parkeergelegenheid internet & televisie (KPN) verwarming, energie en water groot en klein dagelijks onderhoud onderhoud en periodieke controle verwarmingsinstallatie, inclusief storingen en voorrijkosten onderhoud en periodieke controle mechanische ventilatie installatie; onderhoud algemene ruimte schoonmaak algemene ruimte glasbewassing buitenzijde 5% administratiekosten over het bedrag van de vergoeding van levering en diensten.
Optioneel toe te voegen services tegen meerprijs: Schoonmaak appartement (wekelijks)
Hoe wordt het opgeleverd? De appartementen worden in de huidige staat opgeleverd, inclusief woninginrichting voorzien van onder andere een tweepersoonsbed (aparte dekbedden), bank en/of fauteuil, tv, eettafel, was-droog combinatie, gordijnen, vloerbedekking en uitgebreide keuken inclusief een combi-oven/magnetron, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak, vaatwasser, afzuigkap en diverse keuken toebehoren. In de badkamer en het toilet zijn voorzien van compleet sanitair. Wanneer kan ik mij vestigen? In overleg en afhankelijk van beschikbaarheid. Hoe is de parkeergelegenheid? Het is mogelijk om bij het gehuurde 1 parkeerplaats bij te huren in ondergelegen parkeergarage. De huurprijs bedraagt € 100,- per maand en € 125,- per maand voor een parkeerplaats voorzien van elektrisch oplaadpunt. Hoe lang huur ik? De minimale huurperiode is 1 week en de maximale huurperiode is in beginsel 6 maanden. Wat is de betaaltermijn? De huurverplichting inclusief de servicekosten worden per maand vooruit middels automatische incasso geïncasseerd of volledig (bij kortere huurperiode dan 1 maand) voldaan bij aanvang van de huurperiode. Welke zekerheidssteling wordt gehanteerd? Als zekerheidsstelling dient er een waarborgsom gestort te worden ten bedrage van € 1.000 euro.
Indeling Short Stay Nefkens is gelegen op de begane grond. Binnenkomst vanaf het plein is via een grote gedeelde algemene ruimte die uitsluitend toegankelijk is voor de bewoners van de short stay appartementen. Deze algemene ruimte is voorzien van een glazen pui over de gelegen lengte van het object. De algemene ruimte geeft toegang tot de voordeuren van de individuele appartementen. Tevens biedt de algemene ruimte toegang tot het trappenhuis met lift welke direct toegang biedt tot de grote parkeergarage met parkeerplaatsen en bergingen onder het complex. De huur van deze appartementen kan worden voorzien van de huur van 1 parkeerplaats (eventueel met oplaadmogelijkheden).

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 1

Woningdetails

Woon oppervlakte 38

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 1

Woningdetails

Woon oppervlakte 38

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl