Beschrijving

Op een A1 locatie gelegen in het historische centrum van Gorinchem, bevindt zich een gezellig en sfeervol appartement. Gelegen op de eerste verdieping van een klein complex, met uitzicht over de meest bekende winkelstraat van Gorinchem, namelijk aan de Gasthuisstraat.
Wegens de royale raampartijen die uitzicht geven over de winkelpromenade, heeft het appartement een licht en sfeervolle uitstraling.
Indeling;
Via een gezamenlijk entree bereiken we de hal. Het trappenhuis geeft toegang tot diverse appartementen. Op de eerste verdieping bevindt zich deze woonruimte.
Wanneer de voordeur van het appartement opent, stappen we direct de woonkamer in. In deze kamer bevindt zich tevens de keuken. Deze is uitgerust met een simpel keukenblok.
Aan de rechterzijde van de woonkamer, bevindt zich de grote badkamer. Deze is uitgerust met een douchecabine, toilet en wastafel. De badkamer is in het geheel betegeld. De wasmachine aansluiting is hier gesitueerd.
De slaapkamer geeft voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoons bed. Gehele woonoppervlakte bedraagt ca. 35m2.
Huurprijs is € 625,00 excl. gas, water en elektra. De borg bedraagt twee maand huren.
Perfect voor een starter! Pak deze kans en bel direct via (+31)6 123 33 496 of mail naar info@vivirwonen.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 35

Overige

Appartement Ja
Aantal slaapkamers 1

Kamers.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande kamer ga je naar Kamers.nl

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Gasthuisstraat in Gorinchem? Hier vind je alle informatie om je te oriënteren.

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door: Kamers.nl

Bekijk meer details van deze huurwoning op de website van: Kamers.nl

Reageer op dit huis

Dit huis wordt aangeboden door: Kamers.nl

Bekijk meer details van deze huurwoning op de website van: Kamers.nl