Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Interveste. Gelieve contact met hen op te nemen.

In Delft komt een tijdelijke huurwoning beschikbaar in de wijk Vrijenban. De eengezinswoning heeft een woonoppervlak van 89 m² en beschikt over een woonkamer, twee slaapkamers en tuin met tuinhuisje. Parkeergelegenheid vind je in de straat.


Over de omgeving


De woning ligt gunstig ten opzichte van vele mogelijkheden. Je woont hier op korte afstand van vele voorzieningen: Supermarkt vind je op loopafstand van de woning en binnen 5 minuten fietsen sta je in het historische maar bruisende centrum van Delft. Het centrum heeft volop mogelijkheden om te winkelen, te stappen en/of gezellig een hapje te eten.
Naast de gezellige drukte van het centrum kun je ook kiezen voor een wat rustigere natuurrijke omgeving zoals het Hertenkamp, een park waar je kunt genieten van een rustige wandeltocht.
Snelwegen zijn op korte afstand bereikbaar, maar ook het openbaar vervoer kan je overal naartoe brengen. Bushaltes zijn op loopafstand en station Delft is per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Maandelijkse kosten

Voor deze woonruimte betaal je € 516,14 aan maandelijkse huurkosten, exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je maandelijks € 13,13 aan servicekosten

Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning
Bouwjaar 1912

Woningdetails

Bouwjaar 1912
Woon oppervlakte 89

Overige

Eengezinswoning Ja

interveste.nl

U kunt contact opnemen met interveste.nl middels het contactformulier
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de in Delft?